Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BILA JE U DUGOVIMA'

Televizijska zvijezda pronađena mrtva u luksuznom hotelu, sumnja se na nasilnu smrt

Ana Ambartsnian
Foto: Instagram
1/4
20.07.2020.
u 19:58

O Aninoj popularnosti govori i činjenica da je njen Instagram profil imao više od 370.000 pratitelja, a i ako je bila psiholog po profesiji za sebe je tvrdila da je vidovnjak

Tijelo ruske televizijske zvijezde Ane Ambartsnian (26) pronađeno je jutros u luksuznom hotelu Petar I u Moskvi, pišu ruski mediji. Ana je bila psiholog koja je često gostovala u showu "Let Them Talk", svojevrsnoj kopiji showa Jerryja Springera. U njemu je riješavala razne probleme Rusa, no čini se da je i sama imala puno problema. 

Anino tijelo pronašli su radnici hotela, a  prema izvještajima bila je već osam sati mrtva. Njeno tijelo bilo je na krevetu, a na podu je bila mala crna haljina i Pradina torbica.

Foto: Instagram screenshot
O Aninoj popularnosti govori i činjenica da je njen Instagram profil imao više od 370.000 pratitelja, a i ako je bila psiholog po profesiji za sebe je tvrdila da je vidovnjak. 

Međutim, malo tko je do sada znao da je bila u ogromnim dugovima. Ovu informaciju otkrio je njen odvjetnik, pa dodao da su je pojedinci zvali i po 20 puta dnevno i bili vrlo agresivni prema njoj. 

Kobne noći s Anom je u apartman navodno ušao nepoznati muškarac, za kojim sada policija traga. Pored toga, policija ispituje i je li njena smrt ima veze s tabletama koje su joj pronađene u torbici, a za koje nije imala recept.

 

Ključne riječi

Komentara 3

LE
LendingTree
02:46 21.07.2020.

Pozdrav dame i gospodo, da li vam hitno treba osobni zajam ili zajam za trgovinu ili zajam za pokretanje projekta ili za kupnju kuće ili automobila ili vam treba kredit za bilo koju svrhu? Ako je odgovor da, preporučujem da se obratite financijskoj grupi Lending Tree Financial na WhatsApp na +61435840064

LE
lector2corrector
22:23 20.07.2020.

meni osobno nije mjerilo popularnosti brojka "obožavatelja" na Instagramu. Popularnija mi je ova rečenica:" policija ispituje i je li njena smrt ima veze...". I je li ovo ima logike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije