Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bombardiraju je

Sportaši su ludi za njom! Voditeljica Viktorija često objavljuje golišave fotke, javio joj se i Ronaldo

Foto: Instagram
1/8
20.07.2020.
u 17:05

Ruska ljepotica navodi da je bila u vezi s Lewisom Hamiltonom, koji ju je kontaktirao nakon što je prekinuo dugogodišnju vezu s pjevačicom Nicole Scherzinger, a tvrdi da joj je poruke slao čak i Christiano Ronaldo.

Mankenka i voditeljica Viktorija Odintcova tvrdi da ju progone slavni sportaši. Ruska ljepotica navodi da se družila s Lewisom Hamiltonom, koji ju je kontaktirao nakon što je prekinuo dugogodišnju vezu s pjevačicom Nicole Scherzinger, a tvrdi da joj je poruke slao čak i Christiano Ronaldo. 

 - Ronaldo mi je pisao. Bilo je to davno. Pozdravio me i pitao kako sam. Obrisala sam poruku i nisam mu odgovorila - kazala je. Iako nije ostala u kontaktu s Ronaldom, tvrdi da je s Hamiltonom u dobrim odnosima, no ne viđaju se. Ipak, priznaje da su se upoznali u Barceloni i vidjeli uživo.

- Ja živim u Rusiji, a on ne. Postali smo prijatelji koji si mogu slati poruke i čestitati praznike kazala je Odintcova.
Dodaje i da često dobiva poruke europskih nogometaša. No, napominje, niti jednu do sad nije otvorila. 

- Ne sjećam se ni tih imena. Vidim samo još jednu poruku od nekog igrača - rekla je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije