Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema dokaza

Optužio je DJ: Sud odbacio optužbe protiv Taylor Swift

Taylor Swift attending The 64th Annual BMI Pop Awards held at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel/Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
12.08.2017.
u 10:26

Sudac William Martinez sa saveznog suda u Denveru je zaključio da nije dokazano da je pjevačica odgovorna za Muellerovo otpuštanj

Američki savezni sudac je u petak ocijenio neutemeljenima optužbe DJ-a Davida Muellera protiv pjevačice Taylor Swift, koju je optužio da je odgovorna za njegovo otpuštanje s posla, dok se i dalje razmatra njezina protutužba zbog neprimjerenog dodirivanja stražnjice.

Sudac William Martinez sa saveznog suda u Denveru je zaključio da nije dokazano da je pjevačica odgovorna za Muellerovo otpuštanje. Mueller je u tužbi predanoj u rujnu 2015. tražio 3 milijuna dolara zbog gubitka prihoda i odštete. Pop zvijezda je u listopadu 2015. na tu tužbu odvratila protuotpužbom i optužila ga za seksualni napad kada ju je tijekom snimanja 2. lipnja 2013. prije koncerta u Denveru ispod suknje primio za stražnjicu.

Njezinu optužbu je potvrdio i njezin tadašnji čuvar Greg Dent. Taylor traži odštetu od jednog simboličnog dolara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije