Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORBESOVA LISTA

Taylor Swift je uvjerljivo najplaćenija glazbenica današnjice

Taylor Swift
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/5
02.11.2016.
u 17:35

Ona je u proteklih godinu dana zaradila čak 170 milijuna dolara, najviše zahvaljujući svjetskoj turneji na kojoj je promovirala album "1989"

Taylor Swift predvodi Forbesovu godišnju listu najplaćenijih pjevačica današnjice. Ona je u proteklih godinu dana zaradila čak 170 milijuna dolara, najviše zahvaljujući svjetskoj turneji na kojoj je promovirala album "1989". Swift je na njoj zaradila 250 milijuna dolara, a samo u Americi 200 milijuna, čime je skinula rekord Rolling Stonesa.

Adele zaradila samo od albuma

Daleko iza Taylor po zaradi je drugoplasirana Adele, koja je svojih 80,5 milijuna dolara zaradila samo prodajom albuma "25". Treća je kraljica popa Madonna sa 76,5 milijuna dolara zarade, zahvaljujući uspjehu turneje "Rebel Heart". Na četvrtom mjestu je Rihanna, koja je uprihodila 76 milijuna dolara od koncerata, ali i brojnih sponzorskih ugovora. Peto mjesto s 54 milijuna dolara zauzima Beyonce, koja je izdala album "Lemonade", a prihodi s "Formation" turneje pribrojit će joj se na listi za iduću godinu.  Šesto mjesto pripada lanjskoj pobjednici Katy Perry sa zaradom od 41 milijun dolara, sedma je Jennifer Lopez s 39,5 milijuna, osma Britney Spears zaradila je 30,5 milijun dolara, deveta Shania Twain 27,5, a deseta Celine Dion 27 milijuna dolara.

¸>>Taylor Swift boji se da će ostarjeti sama

Komentara 1

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
20:57 02.11.2016.

najveca guja danasnjice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije