Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavne muke

Nakon intenzivnog ljeta krah veze: Taylor Swift prekinula vezu sa slavnim glumcem

Tom Hiddleston, Taylor Swift
Foto: Danny Moloshok/Reuters
1/5
07.09.2016.
u 17:15

Razlog prekida navodno je inzistiranje Toma da veza s poznatom pjevačicom bude eksponiranija

Pjevačica Taylor Swift (26) na glazbenom polju osvaja top ljestvice, ali nikako nema sreće u ljubavi. Tako je pop zvijezda prekinula vezu s glumcem Tomom Hiddlestonom (35) i to nakon tri mjeseca ljubovanja.

Razlog prekida navodno je inzistiranje Toma da veza sa poznatom pjevačicom bude eksponiranija. Sudeći po prethodnim turbulentnim vezama, pjevačica nije željela da javnost ima dodatne informacije o njezinu privatnom životu i da time ugrozi vezu.

– Tom je želio da veza bude dostupnija javnosti, ali njoj to nije odgovaralo – otkrio je izvor blizak paru za US Magazine.

Par je zajedno proveo vrlo intenzivno ljeto. Putovali su diljem svijeta i upoznali si obitelji. Već se nekoliko puta spominjalo da Taylor za svoje velike hitove dobiva inspiraciju od ljubavnih prekida. A hoće li nova pjesma oboriti glazbene ljestvice, tek ćemo vidjeti.

>> Slavnom paru tri godine zatvora zbog pjevačice Taylor Swift?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije