Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Sve je tanja i tanja! Maja je imala 138 kilograma, a sada ponosno pokazuje struk u kratkoj, uskoj majici

Maja Milan
Foto: RTL
1/6
23.04.2021.
u 09:30

Naime, Maja je odjenula traperice i uski bijeli topić te raskopčanu košulju. Kratki, uski topić ocrtavao je njezinu novu liniju, koju pokušava održati i nakon što je u showu izgubila više od 40 kilograma.

Kandidatkinja pete sezone showa ''Život na vagi'', Maja Milan na društvenim je mrežama objavila novu fotku koja je oduševila više od 2000 njezinih pratitelja. Naime, Maja je odjenula traperice i uski bijeli topić te raskopčanu košulju. Kratki, uski topić ocrtavao je njezinu novu liniju koju pokušava održati i nakon što je u showu izgubila više od 40 kilograma.

 Nedavno je progovorila je o životu nakon što je završila njezina sezona. Maja je, inače, u showu izgubila 41,4 kg, a prije ''Života na vagi'' težila je 138,6 kilograma. Otkrila je vježba li još uvijek i kakve su joj sada životne navike

„Treniram 3-6 puta tjedno, ovisi o volji i obavezama. Naravno da ima dana kad mi se ne da, a osim toga, radim fizički zahtjevan posao i to me dosta umara. Preko tjedna raspored ovisi o tome kad radim. Kad sam popodne, trening volim odraditi prije posla, a kad sam ujutro, nakon posla. Odem u spizu, uvijek mislim što ću jesti, što moram ponijeti, dogodi se i da naručim kad ne stignem. Navečer dođem doma i provodim vrijeme sa svojim psima“, kazala je za RTL

„Naravno da si dozvolim cheat day, i to obično vikendom. U mojoj prehrani sada više nema pekare, a prije je ona bila svako jutro“, dodala je Maja koja kaže da se ne zamara brojem na vagi. 

„Ne zamaram se brojem na vagi već sastavom tijela i vizualom, mislim da je to puno bitnije. Trenutačno mi je rekompozicija tijela bitnija od samog broja“, zaključila je. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

Komentara 2

NO
nolimits930
11:13 23.04.2021.

šta, sad će te svaki dan krme prikazivat ?!

Avatar taqa
taqa
10:27 23.04.2021.

Ala se rasprdela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije