Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Što stoji iza ljubavnog kraha? Otkrivena najveća slabost Nine Badrić

Privatno, Nina Badrić još uvijek mora raditi na sebi da dostigne toliko željenu emocionalnu sigurnost i osjećaj identiteta.
02. studenoga 2018. u 20:30 67 komentara 89587 prikaza
Foto: Filip Brala/Pixell

Nina Badrić rođena je u znaku Raka, 04. srpnja 1972. godine. 

Njezin snažni glas u pjesmama vjerno opisuje snagu žene i emocija, od zaljubljenosti do boli. Riječi njezinih pjesama odražavaju i njezine stavove i poruke koje želi da drugi čuju. Zato uvijek treba odabrati pjesmu sa snažnim tekstom, sa pričom. Poput terapeuta može dati publici definiciju jednog ljubavnog odnosa i uloga u toj vezi.

Pukla ljubav Umjesto svadbe razlaz! Nina Badrić ponovno je sama

Privatno, Nina Badrić još uvijek mora raditi na sebi da dostigne toliko željenu emocionalnu sigurnost i osjećaj identiteta. Još uvijek poput djeteta žudi postići ono čime će se ponositi i na što će njoj najbliži ljudi biti ponosni. To obično proizlazi iz dječijih misli i potrebe dokazivanja roditeljima koji su imali različiti pristupu djetetu i čija je obiteljska slika bila dinamična.

Ninina slabost je što još uvijek ne zna procijeniti ljude, pa odabire za sebe ''krive''. Stres i napetost uzrokuju joj emocionalne probleme i glavobolje (migrene). Njome često upravljaju impulsi, ne voli slušati savjete, radije djeluje prenagljeno i čini greške. Povodi se za instinktima i osjećajima. Odluke donose brzo, a unutarnji nemir je tjera na stalni pokret Ii aktivnost. Humor je neobičan, puno kaže u afektu, što kasnije požali.

iskrena ispovijest Nina Badrić: 'Vjera me učinila boljom osobom'

Ljubavne afere i brak završe ''nesretno''.Voli brzu vožnju automobilom. Nina ima optimizam, velikodušnost i ljubaznost, duboko poštovanje prema svim živim bićima.

Naglašena je simpatija prema ljudima drugih kultura, strancima i starnim zemljama. Svoju inteligenciju koristi za nadmetanje sa drugima, pa je tako među najboljima u poslu kojim se bavi. Rad sa mladima i sa djecom donio bi joj iznimno zadovoljstvo. Sposobna je hrabro reći istinu u lice: netko se treba usuditi ''reći caru da je gol''. U osjećajnim vezama traži prijateljstvo i intelektualno zajedništvo.

Partner treba biti stimulativan seksualno i intelektualno. Lako govori o osjećajima, no romantične trenutke zna sa pričom pokvariti. Uživa kada joj se partner divi. Pozitivno stimulira i ohrabruje prijatelje. Lako zarađuje novac i voli se pogađati i cjenkati.

Nina Badrić VELIKO DIJETE Nina Badrić ispričala anegdotu koja najbolje govori kakva je osoba bio pokojni Dino Dvornik

Lukavost iskazuje u poslu, pa spretno i šarmantno iskoriti druge za svoje ciljeve. Uspješnoj ženi kada prekine ljubavnu vezu krene novi ciklus uspjeha u karijeri. I upravo se to događa Nini Badrić – pred njom je novi ciklus ekspanzije u karijeri. Kako je sada slobodna događati će joj se ljubavna iskušenja kroz vrlo neobične muškarce koji će je šokirati svojim pristupom i očekivanjima. Preporučuje se da se fokusira na novi poslovni uzlet i da posveti vremena članovima svoje obitelji koji će trebati njezinu podršku i ljubav.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda.

EKSKLUZIVNE SNIMKE
VIDEO Braća Mamić žive opušteno u BiH: Evo čime se bave u slobodno vrijeme
TIDAL
Glazba i zabava
Jeste li ikada čuli za TIDAL? Istražili smo sve što morate o njemu znati
 • Avatar istovari
  istovari:

  Text nisam ni pročitao...a i čemu!? Da bi se razuvjerio da nije slučajno smeće!? Koja količina medijskog dreka se gura ljudima pod nos pod egidom "relevantne informacije".Sramotno.

 • Deleted user:

  Ukraden mi je auto. U autu je bilo 100 tisuća €! Auto je pronađen. Razbijen. Uništen! Ode gotovo milijun kuna. Supruga se rastaje od mene, djeca me se odriču, susjeda mi zabranila prolaz kroz njezino dvorište. Električna instalacija zapalila mi ... prikaži još!i kuću, policija me optužilo za podmetnuti požar. Završio u zatvoru jedno vrijeme. Sve sam nekako izdržao i opet "stao na noge" - ali ovo s Ninom Badrić - e, to me je tako dotuklo kao ni jedan događaj u životu. Od ovoga se sigurno više neću oporavit. Jao! Jao! Jao!

 • Pope:

  Gospođo, sve ste izgatali, mislite li da je Nina moj tip?