Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazao koncerte

Steven Tyler pao pod tušem, rasjekao lice i izbio dva zuba

steven tyler
pixsell
26.10.2011.
u 09:34

Nezgoda se dogodila u hotelu Bourbon u gradu Asuncionu u Paragvaju gdje je 63-godišnji roker trebao održati koncert sa svojim bendom Aerosmith.

Prije dvije godine 63-godišnji glazbenik Steven Tyler završio je u bolnici jer je pao s pozornice i pritom slomio rame, no ovaj put pad je mogao završiti s daleko težim posljedicama. Pjevač je jučer hospitaliziran nakon što je pao pod tušem i pritom si rasjekao lice te izbio dva prednja zuba. Nezgoda se dogodila u hotelu Bourbon u gradu Asuncionu u Paragvaju gdje je roker trebao održati koncert sa svojim bendom Aerosmith.

Organizator koncerta u Paragvaju objasnio je da je pad posljedica Stevenova trovanja hranom tog dana, zbog čega je pjevač dehidrirao te bio dezorijentiran.

Tylerova posjekotina nije nimalo bezazlena, čak četiri sata proveo je u bolnici zbog šivanja lica. Bend je otkazao daljnje nastupe u Južnoj Americi gdje su trenutačno na turneji dok se Tyler ne oporavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije