Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na početku karijere

Prepoznajete li našu voditeljicu na fotografiji snimljenoj prije 15 godina?

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
10.06.2020.
u 22:00

Prvi voditeljski angažman Ecija Ivušić imala je na RTL-u u emisiji "Hrvatska traži zvijezdu".

Voditeljica Ecija Ivušić svoju karijeru počela je u RTL-ovom showu "Hrvatska traži zvijezdu" gdje je publiku osvojila svojim šarmom i simpatičnošću. Nakon vatrenog krštenja u ovom glazbenom showu Ecija svoju karijeru nastavlja na CMC televiziji, a nakon toga sreću je donosila igračima EuroJackpota kada se našla u ulozi voditeljice ove popularne igre na sreću. Nakon televizije Ecija se odlučila okušati i na radiju pa je prihvatila voditeljski zadatak na radiju Extra FM.

1/12

Na fotografijama s početka njezine karijere Ecija je bila brineta, a kasnije je eksperimentirala s bojama kose i često je mijenjala frizure. Otkako je postala prepoznatljivo televizijsko lice mediji su s velikim interesom pratili njezin ljubavni život i nakon brojnih ljubavnih brodoloma prošlo ljeto se pohvalila da je u vezi s nogometašem Nikolom Pokrivačem. Na svojim društvenim mrežama objavila je zajedničke fotografije - Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto, ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je tog ljeta uz jednu od fotografija s Nikolom. Na kraju to nije bila ljubav za cijeli život jer je Ecija uskoro svoj 33. rođendan proslavila u društvu prijatelja a Nikola se nije pojavio na proslavi.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije