Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
barbara suhodolčan

Sopranistica koja je izvela himnu u Kninu otkrila koju su lijepu gestu vojnici za nju učinili

Barbara Suhodolčan
Foto: Privatna arhiva
1/17
05.08.2022.
u 19:49

- Naši hrabri vojnici pobrinuli su se da naš mali sin sigurno stigne na tvrđavu dok mama pjeva. Kažu da je najmlađi i najslađi čovjek koji je ikad bio na kninskoj tvrđavi - otkrila je Barbara na društvenim mrežama nakon nastupa.

Barbara Suhodolčan (30), sopranistica koja je danas izvela hrvatsku himnu na početku svečanosti za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu, svojom je izvedbom privukla veliku pažnju, a ovo je njezin prvi nastup nakon poroda. Suhodolčan je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila da je uz nju bio i njezin novorođeni sin i to zahvaljujući vojnicima. Barbara je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako vojnici nose kolica. 

- Naši hrabri vojnici pobrinuli su se da naš mali sin sigurno stigne na tvrđavu dok mama pjeva. Kažu da je najmlađi i najslađi čovjek koji je ikad bio na kninskoj tvrđavi - napisala je.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Barbara je hrvatsku himnu izvela i na 25. obljetnici Oluje.

– Iskreno, još uvijek me drži adrenalin od jučerašnjeg nastupa. Bio je to po svemu apsolutno veličanstven i dostojanstveni događaj i bila mi je velika čast. Nikada to neću zaboraviti – ispričala na je svoje dojmove Suhodolčan nakon nastupa u Kninu 2020. godine koji je ganuo njezine roditelje.

- Oni uvijek plaču kad ja pjevam pa su se tako i jučer rasplakali tijekom prijenosa - kazala nam je tada talentirana sopranistica koja je dugogodišnja vanjska suradnica Orkestra Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Foto: HRT screenshot
Dodajmo da je lijepa pjevačica rođena je u Zagrebu, a djetinjstvo je provela u Krapini gdje je završila osnovnu i glazbenu školu, smjer flauta, a zatim je glazbeno obrazovanje nastavila na Glazbenoj akademiji u Zagrebu na studiju solo pjevanja.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler
Idler
20:14 05.08.2022.

Prekrasna i mama i pjevačica i himna 😊

RA
Ramajana
09:41 06.08.2022.

Loša izvedba. Po drugi put. Zašto, pobogu?

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:24 05.08.2022.

Čini se da je nakon pjevanja i zasvirala - frulice. He, he, he…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije