Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično izgleda

Anamarija Asanović proslavila je rođendan i otkrila kako je u nekoliko mjeseci izgubila 13 kilograma

Foto: Instagram
1/5
05.08.2022.
u 19:00

Anamarija je otkrila i kako izgleda njezin jelovnik na ovom režimu i dodala je kako su ovakvim rezultatima pomogli i redoviti treninzi.

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović proslavila je 34. rođendan i na Instagramu je objavila fotografiju s rođendanskom tortom. U komentarima su joj pratitelji i brojne poznate osobe poželjele sve najbolje za rođendan. Anamarija se nedavno pohvalila kako je u zadnjih nekoliko mjeseci izgubila 13 kilograma, pa sigurno nije pretjerala s tortom na rođendanskom slavlju kako ne bi pokvarila rezultate, a otkrila je i kako je uspjela izgubiti kilograme.

- Proces mršavljenja trajao je šest mjeseci, ako ne i dulje. Prvo sam to morala riješiti sama sa sobom u glavi, jer kad je to na mjestu, sve je lakše izvesti. Počela sam s povremenim postom u kojem osam sati u danu jedem, a tijekom preostalih 16 postim. Nekako sam taj ritam prilagodila sebi. Jela sam između 11 i 19 sati - ispričala je Anamarija za Story. Iz prehrane je zbog zdravlja izbacila mliječne proizvode jer joj zbog krvne grupe 0 ne odgovaraju, a to je u konačnici pomoglo i u procesu rješavanja viška kilograma. 
Anamarija je otkrila i kako izgleda njezin jelovnik na ovom režimu i dodala je kako su ovakvim rezultatima pomogli i redoviti treninzi. 

- Tijekom osam sati imam dva veća, konkretna obroka, a ostala tri su međuobroci i orašasti plodovi, voće. Ako mi se jede čokolada, priuštim si je. Samo je važna količina, ni u čemu ne treba pretjerivati. - rekla je dizajnerica. 

VIDEO Ronaldo i Georgina crtali su jedno drugo: Fanovi se iznenadili kako je nogometaš nacrtao partnericu

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
20:09 05.08.2022.

Čestitke na volji i tome što je sa cca 88 pala na 75 kg. Problem je što je to napravljeno na krivi način, od tih 13 kg otišlo je 11 kg masnog i 2 kg mišićnog tkiva, tj. nakon jo-jo efekta će biti u lošijem stanju nego prije ove patnje. Ono što je trebala napraviti je ubrzati metabolizam, i tijelo bi samo došlo na idealnu težinu. Metabolizam se usporava u stepenicama kako starimo, oko 26, 33, 40, 50 godina. Kada uz isti unos hrane i iste tjelesne aktivnosti dobivaš na kilaži. Znači postoji nekoliko načina za ubrzanje metabolizma, i to je zdrav način bez povratka na staro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije