Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJESNI GLUMAC

Snimka koja je iznenadila svijet! Cruise urlao na zaposlenike i prijetio im: Više j**** nećete raditi

FILE PHOTO: Tom Cruise takes filming of Mission Impossible 7 down to the colosseum in Rome
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.12.2020.
u 16:14

Prenoseći da imaju autentičnu audio snimku Cruiseovog vikanja na filmsku ekipu, a koja se 'vrti' i po twitteru, iz Suna navode da je zvijezda akcijskog filma Cruise u opsežnim primjedbama zamjerao propuste socijalnog distanciranja i drugih pravila

Američki glumac i producent Tom Cruise na londonskom setu svog novog, sedmog filma "Nemoguća misija/Mission: Impossible" vikao je i ekipi filma prijetio otkazima zbog propusta u sigurnosnim anti-covid protokolima za snimanje filmova, pišu britanske novine The Sun.

Prenoseći da imaju autentičnu audio snimku Cruiseovog vikanja na filmsku ekipu, a koja se 'vrti' i po twitteru, iz Suna navode da je zvijezda akcijskog filma Cruise u opsežnim primjedbama zamjerao propuste socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tijekom pandemije koronavirusa.Predstavnik Cruisea odbio je to komentirati.

Sun piše i da je, prema toj audio/zvučnoj snimci, Cruise ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako telefonira sa svim (...) studijima, osiguravajućim kućama, producentima, i da ih svi gledaju (...), uz poruku "Razumijete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste".

- Ako vas vidim da to ponovno napraviti, više je*eno nećete raditi. Ako bilo tko iz ekipe to napravi opet, gotovo je - i ti, i ti. Da to više nikad niste napravili. - Oni u Hollywoodu rade filmove sada zbog nas. Mi omogućavamo tisuće poslova drugima, je**m vam majku. To je to. Nema isprika. Recite svojim ljudima da će izgubiti kuću ako se ova industrija 'ugasi'. Nećemo zeznuti snimanje ovog filma. Je li vam to jasno. Ako vas vidim još jednom, dobit ćete otkaz  - urlao je Cruise. 

The Sun nije naveo kada se to točno dogodilo, ali filmaši su u London stigli početkom prosinca, zbog nastavka snimanja sedme Nemoguće misije, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u veljači, u talijanskoj Veneciji.

FILE PHOTO: Tom Cruise takes filming of Mission Impossible 7 down to the colosseum in Rome
1/5

Snimanje je nastavljeno u rujnu opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Cruise je u srpnju i osobno apelirao na norveškog premijera da dijelove filma snima u Norveškoj prema modificiranim karantenskim pravilima.

Taj film Paramount Picturesa trebao bi biti objavljen u studenom 2021., oko čega je Cruise, prema zvučnoj snimci na koju se poziva Sun, na setu filma još rekao i da se Hollywood oslanja na filmove poput Nemoguće misije kako bi se industrija održala u nevolji, te da želi film "zlatnog standarda, jer vjeruju u nas i ono što radimo".

"Mission: Imposible" jedna je od najvećih franšiza u Hollywoodu, a posljednji film iz 2018. na svjetskim je blagajnama uprihodio više od 791 milijun američkih dolara.

 

Ključne riječi

Komentara 5

MO
MorciTheCroat
17:34 16.12.2020.

on se opet po drugi puta bruka, prvo scientologija i sad ovo

DU
Deleted user
18:14 16.12.2020.

Dobro im i kaže.....👍👍👍

LI
liliZG
13:47 17.12.2020.

I što je to krivo rekao,...... ja sam svojim radnicim koji NISU kategorički htjeli nositi maske na poslu rekla, ako dobijemo kaznu to neće ići iz mog džepa jer sam osigurala i maske i rukavice i dezinfekcijska sredstva za ljude i površine, niti im ne ograničavam količinu koju mogu dnevno izmjeniti i zato , nedao bog da nam opale kaznu to ću ja naplatiti od onih koji lupaju svoje principe, ... od ovog pon svi su pobožno stavili masku na nos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije