Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE PRISTIŽU

Baby boom u kraljevskoj obitelji! Pippa Middleton je trudna, bebi se vesele svi

Pippa Middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
15.12.2020.
u 22:40

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea iščekuje drugo dijete sa suprugom Jamesom Matthewsom.

U kraljevsku obitelj ne prestaju stizati dobre vijesti. Naime, Pippa Middleton i njezin suprug James Matthews postati će roditelji po drugi put, piše People. Mlađa sestra Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, ima dvogodišnjeg sina Arthura s odabranikom s kojim je uplovila u bračnu luku u svibnju 2017. godine.

- Pippa i James su oduševljeni. Fantastična je to vijest unatoč ovoj teškoj godini. Cijela obitelj je oduševljena - kazao je izvor za PageSix.

Inale, 37-godišnja Pippa i suprug James (45) prvo su dijete dobili u listopadu 2018. godine. Tada je rodila u bolnici St. Mary, koju je odabrala po uzoru na princa Williama i njezine sestre Kate koja je tamo rodila svo troje djece - princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

Foto: PIXSELL

Pippa Middleton je diplomirala englesku književnost na Sveučilištu u Edinburgh. Bila je zaposlena na pola radnog vremena u obiteljskoj tvrtki, a 2012. izdala je knjigu pod nazivom "Celebrate: A Year of Festivities for Family and Friends", iz čijeg se naslova može zaključiti da je posvećena organizaciji slavlja za obitelj i prijatelje. Za to je dobila oko 400.000 funta.

Pippa je postala slavna 2011. na dan vjenčanja svoje sestre pošto je izašla iz automobila i primila šlep Kateine vjenčanice. U uskoj bijeloj haljini dizajnera Alexandera McQueena, koja je ocrtavala njezino savršeno tijelo, Pippa je gotovo zasjenila Kate koja se udavala za britanskog princa Williama.  Nakon vjenčanja, koje je pratilo oko dvije milijarde ljudi diljem svijeta na Facebooku je osnovana grupa "Društvo obožavatelja Pippine stražnjice", koja i dalje broji mnogo članova.

Komentara 1

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
09:49 16.12.2020.

Pippa mi je sasvim OK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije