Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo polje bijelo

Snaha rock-legende stigla u Zagreb! Druži se s našim nogometašem i pozira u beretki s hrvatskim grbom

Nicole Artukovich
Foto: Instagram
1/10
13.10.2020.
u 11:18

Snaha glazbenika Roda Stewarta, Nicole Artukovich već je nekoliko puta posjetila Hrvatsku. Sada je ponovno u Zagrebu.

Dobar dan iz Zagreba, napisala je ukratko Nicole Artukovich, dugogodišnja djevojka Liama Stewarda, snaha rock-legende Roda Stewarda koja nikada nije krila koliko je očarana Lijepom Našom. Ljeto je provela krstareći Jadranom s Liamom i svekrvom Penny Lancaster.

Po dolasku u Zagreb upoznala je hrvatskog nogometaša Domagoja Vidu, a susret su ovjekovječili fotografijom koju je objavila na Instagramu. – Moj omiljeni hrvatski reprezentativac – kratko je napisala plavuša koja je Hrvatsku upoznala preko bake i djeda koji žive u Moluntu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Mjesto je to iz kojeg dolaze njezini baka i djed, a Nicole, koja je rođena i odrasla u Americi, na društvenim mrežama često ističe svoje hrvatske korijene. Na Instagramu je otkrila da je još uvijek u mjestu svog djeda i bake i objavila je fotografiju broda i napisala kako je baš tim brodom njezin djed 1953. godine odlučio pobjeći od komunističkog režima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Moj didi pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s babom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo, kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još uvijek se njime koriste", napisala je Nicole jednom prilikom na Instagramu.

Jučer se prošetala samim centrom Zagreba te u Instagram-priči zabilježila da se nalazi u Varšavskoj ulici. Međutim, pratiteljima je za oko zapala modna kombinacija. Pozirajući na fotografiji, nosila je crni šal, crnu beretku na koju je zakačila stari hrvatski grb s prvim bijelim poljem.

Komentara 15

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:33 13.10.2020.

Najvažnije je da ste dugotrajnim mukotrpnim radom uspjeli istražiti i otkriti grb na kojem je prvo bijelo polje. I crkva sv. Marka ima grb s prvim bijelim poljem.

ST
stefj
11:42 13.10.2020.

Da bi se podigla čitanost članka, treba nešto što će privući čitatelja. Aluzija na to da je snaha Ustasa sigurno je dobar magnet, mada realno nema temelja...

ZV
zvezdomor
12:06 13.10.2020.

bravo mala...prva polja grba kroz povijest su se mjenjala i nikad nikom osim sada to nije bio problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije