Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završna potjera

Ni Morana ni natjecatelji nisu znali odgovor na ovo pitanje u 'Potjeri', znate li vi odgovor?

Foto: Screenshot
1/4
13.10.2020.
u 08:41

Natjecatelji su u sinoć prikazanoj "Potjeri" skupili 115 tisuća kuna, ali na kraju taj iznos nisu uspjeli odnijeti kući.

U sinoć prikazanom kvizu "Potjera" lovkinja je bila Morana Zibar, a natjecatelji su do završne potjere skupili iznos od 115 tisuća kuna. Ovaj iznos natjecatelji ipak nisu ponijeli kući jer ih je Morana "ulovila" iako ni njoj taj put u završnoj potjeri nije išao glatko uspjela je 11 sekundi prije kraja pobijediti natjecatelje.

Ekipa koja je sinoć bila u "Potjeri" pokazala je odlično znanje i na početku je djelovalo kako bi Tamara, Dario, Boris i Niven mogli kući odnijeti osvojeni novac jer je već na samom početku Morana pogrešno odgovorila na prva dva pitanja. Ekipa je u završnoj potjeri dobila šanse da pobijedi, ali tu šansu nisu najbolje iskoristili i Moranine pogreške nisu okrenuli u svoju korist. Na jedno pitanje Morana nije znala odgovor, ali točan odgovor nije ponudila ni ekipa koja se natjecala, a pitanje je bilo filmske tematike.

Voditelj Joško Lokas pročitao je pitanje: "Redateljski prvijenac braće Cohen iz 1984. godine jednostavno se zove kako?" Međutim ni natjecatelji ni Morana nisu znali koji je to film bio. Natjecatelji su se dvoumili, ali do točnog odgovora nisu došli, a točan odgovor je bio "Blood Simple".

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
11:28 13.10.2020.

KOga briga za bezvezne filmove.

IV
IvanDobrila
11:40 13.10.2020.

Odličan film, kao i svaki njihov. Čudno da nitko nije znao.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:56 13.10.2020.

Nisam znao odgovor, al da je bio njihov film iz 96., e onda bi znao..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije