Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćeni u preljubu

Supruga zaprepaštena: Oženjeni glumac ljubio mlađu kolegicu u javnosti, nisu im smetali ni fotografi

Foto: Profimedia
1/8
13.10.2020.
u 10:27

Snimili su ih paparazzi, a James i njezin partner nisu marili za poglede. Mazili su se i ljubili dok su ispijali kavu, bez obzira na činjenicu da je West zapravo u braku, za koji su mnogi mislili da je sretan.

Prolaznike u Rimu iznenadili su glumci Dominic West (50) i Lily James (31) koji su se usred pandemije na pauzi od snimanja počeli strastveno ljubiti u kafiću.

Snimili su ih paparazzi, a James i njezin partner nisu marili za poglede. Mazili su se i ljubili dok su ispijali kavu, bez obzira na činjenicu da je West zapravo u braku, za koji su mnogi mislili da je sretan.

LOS ANGELES - DEC 1: Dominic West at the Heavyweight Championship Of The World "Wilder vs. Fury" - Arrivals at the Staples Center on December 1, 2018 in Los Angeles, CA /IPA/PIXSELLPhoto: IPA/PIXSELL
Foto: Hutchins Photo/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Mislila je to i njegova supruga Catherine Fitzgerald koju je sve ovo jako pogodilo. Naime, ona je za prevaru doznala kada je ugledala fotografije na internetu

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Prije no što su ih fotografi uhvatili, Dominic i Lily proveli su dvije večeri zajedno u hotelu De La Ville

Inače, Dominic i Catherine vjenčali su se 2010. godine i imaju četvero djece. Ona je bila potpuno uvjerena da su u sretnom braku koji ništa ne može poljuljati, tvrdi izvor blizak paru. 

 "Catherine pokušava doći do Dominica, no on se ne javlja na telefon. Ona nema pojma što se događa, no smatrala je kako im je brak stabilan. Čini se kako je njihov brak sada završen, a osjeća se previše tužno da bi išta komentirala. Njih dvoje moraju razgovarati", otkrio je isti izvor. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:53 13.10.2020.

Pa po njegovom životu dala bi se snimiti serija npr. "Affair", uspjeh garantiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije