Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intimno vjenčanje

Slavni glumac udao kćer za 32 godine mlađeg kolegu

Foto: Instagram
1/7
10.06.2019.
u 12:28

Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt izmijenili su bračne zavjete i obećali si vječnu ljubav. Lijepu mladenku do oltara je dopratio njezin otac Arnold.

Hollywood je dobio još jedan bračni par. Katherine Schwarzenegger (29), kći poznatog snagatora i bivšeg kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera, i glumac Chris Pratt (39) vjenčali su se u Montecitu, Kaliforniji tvrdi izvor za CNN.

Trenutačno nije poznato tko je od poznatih i slavnih bio prisutan na vjenčanju, ali je poznato da je ceremonija bila raskošna te su mladenci bili okruženi najbližim prijateljima. Chris i Katherine objavili su zaruke ranije u siječnju ove godine nakon sedam mjeseci hodanja.

"Draga Katherine, tako sam sretan što si rekla da!" rekao je glumac na svom Instagramu pri objavi zaruka. Katherine je kći Arnolda Schwarzeneggera (71) i Marie Shiver, nećakinje bivšeg predsjednika SAD-a Johna F. Kennedyja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Bulletin (@hollywoodbulletin) on

Chris ima sina Jacka s bivšom suprugom Annom Farris od koje se razveo u 2017. godini nakon osam godina naizgled skladnog braka. Tada su sve iznenadili svojom odlukom jer su se činili izuzetno sretno i zaljubljeno.

Farris je riječima ohrabrenja pozdravila Prattove zaruke u siječnju: "Tako sam sretna zbog vas dvoje!" stajalo je u komentaru ispod objave.

Pogledajte niz zanimljivosti o ovogodišnjoj sezoni "Plesa sa zvijezdama".

Komentara 1

DU
Deleted user
16:56 10.06.2019.

Istina boli dragi novinaru? Zato brišete komentare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije