Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ NAS JE

Slavni britanski komičar uputio poruku podrške Zagrebu i Hrvatskoj

Eddie Izzard
Foto: Screenshot
1/4
01.04.2020.
u 21:20

- Ovo je poruka za sve građane Zagreba i Hrvatske. Jako mi je žao što ste pored problema s koronavirusom imali i potres 22. ožujka. U vašem gradu sam nastupao, ali i trčao maraton, što je bilo predivno iskustvo. Želim vam sve najbolje, da se što prije oporavite od ovih problema - kazao je Izzard

Jedan od najpoznatijih britanskih komičara Eddie Izzard danas je uputio video poruku podrške građanima Zagreba, koji se nose s posljedicama potresa i pošasti koronavirusa.

- Ovo je poruka za sve građane Zagreba i Hrvatske. Jako mi je žao što ste pored problema s koronavirusom imali i potres 22. ožujka. U vašem gradu sam nastupao, ali i trčao maraton, što je bilo predivno iskustvo. Želim vam sve najbolje, da se što prije oporavite od ovih problema - kazao je Izzard u video poruci.

Podsjetimo, Izzarda zovu i izgubljenim Pythonom, osim što nastupa po cijelom svijetu trči maratone te je i UNICEF-ov ambasador. U Zagrebu je posljednji put nastupio 15. travnja porošle godine, u sklopu svoje svjetske turneje "Wunderbar". 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
21:47 01.04.2020.

Svašta se danas naziva komičarima. Ovaj freakshow je smiješan nešto ko Ivan Šarić ili ona Orsagica, znači ništa

BA
bakaslis
22:30 01.04.2020.

Koje čudovište i bolesnik.... ovo staviti kao vijest, tragedija... Nije ni čudo što sve ide nizbrdo

ZE
Zeljka111
22:24 01.04.2020.

Poznanik moje rođakinje koja živi na Madagaskaru je isto uz nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije