Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slave u karanteni

Severina za godišnjicu fanove oduševila novom fotkom, kažu da im je to najljepša dosad

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/8
01.04.2020.
u 12:54

U Beograd je otišla prije dva tjedna kako bi vidjela osmogodišnjeg sina Aleksandra, ali i dalje nije dobila priliku za to.

Severina danas slavi pet zajedničkih godina sa suprugom Igorom Kojićem, a tim je povodom na Instagramu objavila njihovu novu zajedničku sliku.

"Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, pet godina divnog života. Volim te, radosti moja", napisala je Severina.

Severina i Igor Kojić
1/5

Mnogi su komentirali kako im je ovo najljepša slika do sada. 

"Čestitke, prelijepi, čuvajte se", "Divan par", Ne dajte se, ponosni smo na vas", "Ovo je najljepša vaša slika", neki su od komentara obožavatelja.

Severina se inače trenutačno nalazi u karanteni u domu Kojićevih u Beogradu, a vrijeme krati kuhanjem i spremanjem kuće, o čemu je obavijestila pratitelje na društvenim mrežama svojim videom. U Beograd je otišla prije dva tjedna kako bi vidjela 8-godišnjeg sina Aleksandra, ali i dalje nije dobila priliku za to. 

Ključne riječi

Komentara 6

NA
Narcis660
20:13 01.04.2020.

Kakastrofa🤮eto sve je stalo u jednu jedinu riječ..

CA
cacko
18:36 01.04.2020.

Molim vas posjetite domove za napustene zivotinje . Posjetite sve sto smijete samo nemojte nas stalno sa ovom gnjaviti. Hvala!!!

DU
dugonja66
17:22 01.04.2020.

jada cete vec jednom orestati pisati o toj k..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije