Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Stižu reakcije gledatelja: 'Ovo je više Pogreb na Prvu', 'Bolje su glumili u Krv nije voda'

Foto: RTL
1/5
01.04.2020.
u 11:28

Nakon sinoćnje epizode showa "Brak na prvu" ne prestaju stizati reakcije gledatelja.

U utorak navečer u showu ''Brak na prvu'' parovi su razgovarali s ekspertima o njihovu odnosu, a nakon toga donijeli su odluku o ostanku u showu te su mnogi dobili drugu priliku da spase brak. Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek tijekom ovog razdoblja pažljivo su promatrali parove te pratili što pojedinci rade pogrešno i kako to mogu ispraviti. Nakon toga su jedan po jedan par pozvali na razgovor kako bi zajedno analizirali njihov brak, a supružnici su se onda morali odlučiti hoće li ostati u vezi ili odlaze iz showa.

1/4

Reakcija gledatelja na društvenim mrežama ne nedostaje ni ovaj put pa su tako pojedinci na službenom profilu showa komentirali kompatibilnost kandidata, kao i atmosferu cijele emisije.

Foto: Facebook/TS Auris

"Ovo dvoje neće ostati skupa. Ovo što oni imaju više je fizička privlačnost. Na TV-u je sve blistavo, a u suštini nemoguće. Oboje su hiperaktivni, nisu zreli za brak... Vole flert i slobodu. Nema iskrenosti...Nema budućnosti", komentirala je jedna gledateljica, a druga je dodala kako je "sigurna da svi dobivaju pare i ne smiju odustati".

"Ma nema šanse da bi neki ostali da nisu ugovorom vezani", zaključila je i mnogo se njih s time složilo.

Foto: Facebook/TS Auris

"Skroz su razočarali. Ovo je prije 'Pogreb na Prvu' nego 'Brak na Prvu'. Di su vam kandidati sa živosti u sebi? Ovi k'o da su na umoru. A isto tako ste loše spojili ljude, možda ste samo dva para spojili kako treba", tvrdi gledateljica.

Neki gledatelji prozvali su kandidate zbog nevještog prezentiranja.

"Loša gluma, veoma loša... bolje su poneki glumili u 'Krv nije voda'", stoji u komentaru.

"Loše glumatanje, sve za koju kunicu", opet je netko komentirao, a jedna gledateljica osvrnula se i na stručnjake.

"Jao stručnjaci... razočarali na cijeloj crti! Uplašili se profesorice, kao da će im ona ocjene dati!" zamjerila je.

Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

Podsjetimo, Nikolina Tutić na druženje je stigla sa svojim suprugom Adamom Kromerom za kojeg je od početka tvrdila da joj se ne sviđa. No, čini se da je na zajedničkom druženju oko bacila na drugog kandidata, Luku Budaka. – Bio je to flert. Nikolina je cura koja se traži – kako ovdje, tako i u 'Gospodinu Savršenom'. Nadam se da će se naći – pojasnio je Luka koji je sve odmah priznao i Nadiji. Nakon večere kazao joj je da mu se Nikolina nabacivala, a otkrio je i da ga je pitala sviđa li mu se Nadia, na što je on dao odgovor koji je mnoge ostavio u čudu.

Luka je naime istaknuo kako smatra da seks može dobiti bilo gdje za 400 kuna, što je izazvalo poprilične reakcije ostalih kandidata.  – Kako živimo u vremenu lažnih morala i jeftinih ljudi, jeftinije je otići k prostitutki i odraditi posao za manju cijenu nego da na nekoga uz novac trošiš i vrijeme. Seks je danas postao dostupan relativno lako i, kako sam gore naveo, lako je za seks, treba s nekim popiti kavu ujutro, pojesti nešto. Ne umanjujem seks kao dio veze, on jest važan, ali veza nije samo seks. Veza je puno više – zaključio je Luka.

Ključne riječi

Komentara 3

OT
otrovnijezik
12:18 01.04.2020.

Tko uopće financira ta smeća.

DJ
dj5
12:12 01.04.2020.

Kada sam nedavno napisao da je riječ o glumi po napisanom scenariju, ovdje su mi davali minuse.

5S
505.scrtom
12:17 01.04.2020.

sveta voda na prvu pa na drugu pa na treću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije