Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTOJI BORBA

Slavna komičarka objavila da se bori s teškom bolesti: 'Imam rak pluća iako nikad nisam pušila'

Kathy Griffin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.08.2021.
u 21:17

Posljednje četiri godine su mi zaista bile teške jer sam se pokušavala vratiti na posao i vas nasmijavati, no bit ću dobro. Cijepljenja sam protiv koronavirusa, posljedice bi bez toga bile još strašnije. Pregledavajte se kod doktora, to će vam spasiti život - poručila je u objavi.

Slavna američa komičarka Kathy Griffin (60) na Instagramu je objavila kako se bori s rakom pluća, te da je očekuje operacija u kojoj će joj odstraniti dio pluća.

- Ljudi, moram vam nešto reći. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti dio lijevog plućnog krila. Da, imam rak pluća iako nikada u životu nisam zapalila cigaretu. Liječnici su vrlo optimistični jer je rak u prvoj fazi. Nadam se da nakon operacije neću morati na kemoterapije ni zračenja, a trebala bih normalno živjeti. Posljednje četiri godine su mi zaista bile teške jer sam se pokušavala vratiti na posao i vas nasmijavati, no bit ću dobro. Cijepljenja sam protiv koronavirusa, posljedice bi bez toga bile još strašnije. Pregledavajte se kod doktora, to će vam spasiti život - poručila je u objavi.

Foto: Instagram

Komičarka je prošle godine zabrinula obožavatelje kada je završila u bolnici zbog boli u trbuhu, a kasnije je ispričala kako je sve to vjerojatno bilo zbog komplikacija s koronavirusom. Kathy Griffin dvaput je nagrađena Emmyjem za reality show "My Life on the D-List".

U žarište pozornosti svjetske javnosti došla prije četiri godine, kada je vrijeđala bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. 

Ona je pozirala fotografu Tyleru Shieldsu držeći u rukama lažnu krvavu glavu, koja je podsjećala na Trumpa. Kad su nakon objave videa i fotografije krenule lavine kritika na njen račun, ali i objava tajne službe kako će je ispitati zbog prijetnji, Kathy se posula pepelom i ispričala u video poruci na Twitteru.

- Tek sad vidim reakcije na slike. Ja sam komičarka, prešla sam granicu. Pretjerala sam. Slike su previše uznemiravajuće i sad shvaćam kako su utjecale na ljude. Nije bilo smiješno. Molim vas za oproštaj - rekla je Griifin koja je nakon toga dobila otkaz na CNN-u. 

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom 

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
ZatvaracNgoPipa
22:42 02.08.2021.

Mržnja je golema u ljudima koji mrze predsjednika Trumpa, prije ili poslije će doći na naplatu

ST
Startrack
22:51 02.08.2021.

Pa ti drzi imitaciju predsjenicke glave odsjecenu i krvavu u ruci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije