Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Pamela Ramljak pokazala nevjerojatnu liniju nakon dva poroda i otkrila: 'Prvo kupanje od 2019.'

Foto: Instagram
1/11
02.08.2021.
u 17:16

Pamela je objavi9la fotke s plaže i otkrila jednu zanimljivu činjenicu. Naime, pjevačica tvrdi da se u moru niej okupala od 2019. godine.

Kao i mnogi naši poznati, na odmor uz more ove godine se zaputila i pjevačica Pamela Ramljak. Pamela je objavi9la fotke s plaže i otkrila jednu zanimljivu činjenicu. Naime, pjevačica tvrdi da se u moru niej okupala od 2019. godine. 

 - Prvo kupanje u moru od 2019. - napisala je Ramljak uz fotku savršene linije koju je uspjela održati nakon dva porođaja. Ramljak je trenutačno u Dubrovniku, a prema fotkama na Instagramu čini se da zaista uživa i da joj gradske vrućine nimalo ne nedostaju

Foto: Instagram

Fotka u badiću skupila je stotine, a pozitivni komentari ne staju. Među njima se našao i onaj voditeljice Mirne Maras koja je pjevačici ostavila emotikone pljeska i srca. 
Podsjetimo, Pamela je već ranije otkrila kako liniju održava vježbom

"Svaki drugi dan trbušnjaci i može nakon dva poroda" napisala je. 

Inače, pjevačica je početkom 2017. godine rodila sina Antuna, a prošlog ljeta drugi put je postala mama kada je na svijet donijela djevojčicu Mariju. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije