Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Simona Mijoković otvorila dušu: 'Služila sam đavlu, bila sam i gora nego što se pisalo o meni'

Služila sam đavlu, živjela sve grijehe, bila na ponoru. No, moje srce je uvijek vapilo, i svim muškarcima i izlascima tražila sam nekog tko će me spasiti. A to je samo mogao biti naš otac koji je poslao svog sina da me spasi - rekla je Simona
02. kolovoza 2021. u 18:26 19 komentara 43571 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/8

Simona Mijoković prije dva mjeseca proslavila je 37. rođendan, a za In Magazin otvorila je dušu i u razgovoru progovorila o svom životu, ali i predanosti Bogu.

- Osjećam se zahvalno, jer u zahvalnosti su sve one milosti koje Gospodin daruje. Zahvalna sam na svemu što sam prošla, što mi je gospodin darovao i što danas živim - rekla je Simona koja danas sa suprugom Stanislavom i djecom živi u Linzu. 

- Uvijek svjedoči o roditeljstvu, majčinstvu. To je jedna velika žrtva, odricanje, ali je isto tako najveći blagoslov. Nema većeg blagoslova nego kada vidim moju dječicu sretnu, kada ih odgajam i učim vjeru, kada sam im majka, domaćica, kuharica, čistačica, sve u jednom . kazala je Simona, koja s bivšim suprugom Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu, a sa Stanislavom sina Joshuu, Amaliju i Zvjezdanu. Prisjetila se i kako je Isusa upoznala prije devet godina, a za to je bio zaslužan bivši suprug Ante Gotovac.

Simona Mijoković | Autor : Screenshot Foto: Screenshot

- Ante mi je rekao da dođem pateru Zvjezdanu Liniću. Obraćenje je proces koji traje cijeli život. Prvobitno je da se predajemo Gospodinu, a onda ide borba, korak po korak, sve do vječnosti gdje nas sve čeka. Služila sam đavlu, živjela sve grijehe, bila na ponoru. No, moje srce je uvijek vapilo, i svim muškarcima i izlascima tražila sam nekog tko će me spasiti. A to je samo mogao biti naš otac koji je poslao svog sina da me spasi - rekla je Simona, koja je oprostila sve Anti, i zahvalna mu je što je preko njega upoznala Isusa. 

- Danas se trudim biti brižna majka i supruga, ali prije svega žena koja ljubi bližnjega. Dugo sam se borila, bilo je tu i napada okoline. Ne dotiče me ništa što će netko reći za mene, što sam radila. Moje srce stalno o tome javno svjedoči. Znam, rekao je sveti Augustin kad su ga jednom napali: istina je, bio sam bludnik, bio sam sve to, ali bio sam još gori. Tako i ja za sebe kažem: "Bila sam sve to što piše na portalima, ali bila sam još gora". Zamislite tu božju ljubav i dobrotu koja je rekla: "Simona ide, opraštam ti, i ne griješi više". I to je moje srce zaista shvatilo. Duh sveti darovao mi je snagu da mogu svjedočiti u miru i sva kamenja koja su me spoticala su mi bila most da idem dalje - kazala je Simona koja će se nastaviti baviti šminkanju, a razmišlja kako bi, ako je to božja volja, imala još djece.

- Bog čuje svaki vapaj - poručila je Simona. 

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najdraža im je 'Nadalina' 

OTKRILA Albina priznala da ne bi bila s pjevačem: 'Muškarci iz moje branše nikad me nisu privlačili' ne prestaju komentari VIDEO Ivana Kindl objavila snimku zbog koje je Vuco 'popi****', javio se i Dino Jelusić: 'Kako si zaklala' stara ljubav Poznati voditelji nekada je ljubio Nives, a sada je dobar s Ivaniševićem: 'O tome nikada nismo razgovarali'
BLISKI SUSRET S GRDOSIJOM
Fascinantan trenutak: Dron snimio što je kit učinio kada je došao do jet skija
AUTOFLOTA
Jednostavno do vozila
Poslovni najam: Prava ušteda kod nabave vozila, a evo i zašto
 • Avatar kovačnica321
  kovačnica321:

  Rijetki su koji se iščupaju iz tog svijeta o kojem priča, a u koji je upala kao maloljetnica. Pričajući javno o jednom i drugom svijetu, posrnulima može biti nada. Ona općenito nekako djeluje kao da ima dobru dušu.

 • zagi101:

  kako god bilo bitno da se isčupala iz tog polusvijeta koji nažalost vlada u svim državama

 • Markovinac:

  Neka ti je sa srecom zivot u vjeri sestro