Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druži se s poznatima

Sjećate li se Lane? Ovako danas izgleda bivša cura Vedrana Ćorluke koju je navodno ostavio zbog Franke

Foto: /PIXSELL
1/3
22.09.2021.
u 09:53

Lana Gadža Čermak, unuka umirovljenog generala Ivana Čermaka, živi daleko od očiju javnosti, no njezini poznati prijatelji s vremena na vrijeme objave pokoju fotografiju s njom.

Iako je bivši nogometaš Vedran Ćorluka (35) danas u sretnom braku s pjevačicom Frankom Batelić (29) njegov ljubavni život oduvijek je privlačio pozornost. Prije Franke ljubio je Ivu Buzov, manekenku Vedranu Linardić, a kratko je bio i s Lanom Gadžom Čermak, unukom  umirovljenog generala Ivana Čermaka.

Lana je u to vrijeme studirala u Engleskoj, gdje je on igrao. Njihova romansa, kako je Lana svojedobno sama otkrila, trajala je tri mjeseca, a presudila im je navodno upravo Franka koju je Vedran upoznao na jednom after beach partyju na Zrću.

Samo dva mjeseca nakon toga Ćorluka je priznao kako s Frankom ima nešto posebno, a vezu su službeno potvrdili tek u prosincu 2012. godine kada su se pojavili zajedno na jednom božićnom koncertu na kojem je ona nastupala. Ovo ljeto supružnici su proslavili treću godišnjicu braka, a svoju srodnu dušu pronašla je i Lana Gadža Čermak koja posljednjih godina živi daleko od očiju javnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezin Instagram profil zaključan je za javnost, no poznati prijatelji poput Maje Šuput kojoj je Lana ujedno i vjenčana kuma te Marka Grubnića s vremena na vrijeme objave pokoju fotografiju s njom. Nedavno je Lana proslavila rođendan na Hvaru, a fotografijama sa slavlja pohvalio se upravo modni stilist na društvenim mrežama. Lana na fotografijama pozira u bijeloj haljini s prorezom koja je istaknula njezine vitke noge, ali i dekolte.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković 

 

Ključne riječi

Komentara 1

TR
trabant7
12:36 22.09.2021.

Kad te Marko grli onda znaš zašto je Ćorluka "pobjegao".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije