Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 57. GODINI

Preminuo glumac koji je igrao jednog od omiljenih likova u seriji 'Seks i grad'

Willie Garson
Foto: Profimedia
1/4
22.09.2021.
u 08:52

– Willie Garson bio je u životu, kao i na ekranu, odan prijatelj i svijetla točka svakome tko je bio u njegovu životu. Kreirao je jedan od omiljenih likova i bio je dio naše obitelji gotovo 25 godina. Nevjerojatno smo tužni zbog njegove smrti i izražavamo sućut njegovoj obitelji i voljenima – rekao je glasnogovornik HBO Maxa

Willie Garson, glumac najpoznatiji po ulozi Stanforda Blatcha u seriji "Seks i grad" preminuo je u 57. godini života. Uzrok smrti još nije poznat.

– Willie Garson bio je u životu, kao i na ekranu, odan prijatelj i svijetla točka svakome tko je bio u njegovu životu. Kreirao je jedan od omiljenih likova i bio je dio naše obitelji gotovo 25 godina. Nevjerojatno smo tužni zbog njegove smrti i izražavamo sućut njegovoj obitelji i voljenima – rekao je glasnogovornik HBO Maxa za New York Post. 

Willie je bio i najbolji prijatelj Sarah Jessice Parker (56) u pravom životu, a kolege za njega imaju samo najljepše riječi.

"Tako tužne vijesti i grozan gubitak za SATC obitelj. Moja sućut i RIP dragi Willie", napisala je Kim Cattrall (65) koja je glumila Samanthu Jones.

"Toliko sam tužna što smo izgubili Willieja. Svi smo ga voljeli i obožavali smo raditi s njim. Bio je nevjerojatno smiješan na malim ekranima i uživo", napisala je Cynthia Nixon. 

Njegov sin Nathen (20) podijelio je na Instagramu nekoliko njegovih fotografija i napisao emotivnu posvetu. 

"Počivaj u miru tata,  jako mi je drago što si sa mnom podijelilo sve svoje avanture i uspio postići toliko mnogo. Ponosan sam na tebe. Uvijek ću te voljeti, ali mislim da je vrijeme da kreneš u svoju avanturu. Uvijek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego što ćeš ikada znati i drago mi je da sada možeš biti u miru. Uvijek si bio najsnažnija, najsmješnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je da si sa mnom podijelio svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti ni izgubiti", napisao je njegov sin. 

Garson će se pojaviti i u nastavku "Seksa i grada", seriji "And Just Like That", a prije toga igrao je u više od 300 epizoda raznih televizijskih serija kao što su "Kafić Uzdravlje", "Melrose Place", “Hawaii Five-0", "Obiteljske veze", "Ally McBeal", "Dosjei X" i druge. 

VIDEO;: Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije