Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert u Sloveniji

Severina oduševila modnom kombinacijom! Nastupila u prozirnoj haljini, a obožavatelji joj poručili: 'Goriš'

Foto: instagram
1/26
08.08.2022.
u 14:00

Severina je na Instagramu objavila video i nekoliko fotografija na kojima se vidi da je za ovu priliku odabrala prozirnu haljinu s crnim crtama ispod koje je nosila bijeli bodi. Splitska pjevačica za ovu priliku izabrala je valovitu frizuru, a cijeloj kombinaciji dodala je i crne sandale na visoku petu.

Pjevačica Severina (50) prošlog je vikenda nastupila u Sloveniji, točnije u Velikoj Polani, a na svojem je koncertu oduševila modnom kombinacijom.

Naime, Severina je na Instagramu objavila video i nekoliko fotografija na kojima se vidi da je za ovu priliku odabrala prozirnu haljinu s crnim crtama ispod koje je nosila bijeli bodi. Splitska pjevačica za ovu priliku izabrala je valovitu frizuru, a cijeloj kombinaciji dodala je i crne sandale na visoku petu. 

U komentarima su joj pratitelji poručili da je prekrasna. "Goriš", "Diva", "Jedna i neponovljiva", "Super si", "Najljepša", pisali su joj obožavatelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severina je svoj nastup u Velikoj Polani pratiteljima na društvenim mrežama najavila snimkom koja je nastala na njezinu koncertu u ovom mjestu prije pet godina.

– Ovako je to izgledalo prije pet godina... – poručila je pjevačica te dodala da će ovoga puta biti još pet puta bolje. Severina je na tom nastupu nosila crni body kojim je istaknula svoje duge vitke noge, a kosa joj je tada bila ravna.

Pjevačica i inače pratitelje na društvenim mrežama oduševljava svojim modnim izdanjima. Nedavno je tako objavila fotografiju u casual izdanju koje je naglasilo njezinu prirodnu ljepotu. 

Naime, nosila je kratke crne hlačice i bijelu bluzu. Lice joj je uokvirila odlična frizura, a blaga šminka upotpunila je cijelu kombinaciju. U samo nekoliko sati fotku je lajkalo više od 5000 pratitelja. Ubrzo su počeli ostavljati i pozitivne komentare.  "Prelijepa", "Anđeli ti sliče", "Divna", "Hej, ljepotice", pisali su joj tada. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
17:48 08.08.2022.

Kako je lipa, darovita i darežljiva prava hrvatica Severina koja nije samo za binu, nego i za bratstvo i jedinstvo beogradskih noci i uz Boga i domoljublje trazenje kvalitetnog sponzora spremna.

KO
kopija135
14:18 08.08.2022.

Ako nije objavila ništa visokoumno o zdravstvu i državi, ne zamarajte nas

TA
Tajg
14:40 08.08.2022.

A gdje je Vlašić, Knoll,isto ona koja je napuhana kao germa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije