Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga na Prisavlju

Odlazak legendarnog HRT-ovca: Preminuo poznati novinar i urednik Vladimir Fučijaš

Foto: Screenshot/HRT
1/3
08.08.2022.
u 10:56

Vladimir Fučijaš među prvima je promovirao voditeljski pristup koncipiranju TV emisija. Bio je urednik i voditelj Dnevnika, emisija Radio kalendar, Javljamo, Govorimo o glazbi, Kritična točka, Zagrebačka panorama, TV kalendar i drugih.

Legendarni radijski i televizijski novinar i urednik Vladimir Fučijaš preminuo je u 87. godini života, a tužnu vijest objavio je HRT.

Fučijaš je počeo je kao spiker i redaktor na Radio Sljemenu, a od kraja 50-ih godina radio je na Televiziji Zagreb kao voditelj i novinar. 

Vladimir Fučijaš među prvima je promovirao voditeljski pristup koncipiranju TV emisija. Bio je urednik i voditelj Dnevnika, emisija Radio kalendar, Javljamo, Govorimo o glazbi, Kritična točka, Zagrebačka panorama, TV kalendar i drugih.

Dobitnik je nagrade Zlatno pero HND-a 1979. te nagrade HRT-a za životno djelo Ivan Šibl 1999. godine.

Foto: HTV/HRT

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar istovari
istovari
12:16 08.08.2022.

Mirta Šurjak će biti dostojna zamjena.

DU
Deleted user
16:05 08.08.2022.

Dobar profesionalac bje. Takovi su danas rijetki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije