Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi ljepotani

Seksi Ibrahim iz “Kazne” novi je turski zavodnik

Ibrahim
Foto: Photoshop
25.08.2018.
u 21:10

Zaluđenost turskim glumcima u Hrvatskoj traje još od 2006. godine, a niz nastavlja glumac iz nove serije Kazna koja će se emitirati na Novoj TV.

U Hrvatskoj je zaluđenost turskim glumcima počela još u vrijeme “Tisuću i jedne noći” koja se počela emitirati 2006. godine. Tad je pažnju privukao glumac Halit Ergenç, kasnije i glavni lik “Sulejmana Veličanstvenog” u kojemu se istaknuo i Bali-beg, odnosno 33-godišnji Burak Özçivit za kojim još uvijek ne jenjava interes žena.

– Ne volim kad me nazivaju seks-simbolom, ali volim izgledati lijepo. Kada radiš revije i živiš od toga, izgled ti mora biti na prvom mjestu. Čupam obrve i idem kozmetičaru, ali to nije umanjilo moju muškost – rekao je glumac. Većina glumaca u Turskoj karijeru je započela kao manekeni. Među njima je i Kıvanç Tatlıtuğ koji je 2002. godine pobijedio na natjecanju Model of the World.

– Da bih dobio ovakvo tijelo, radio sam na sebi punih šest mjeseci. Vježbajući sam izgubio oko trinaest kilograma, ali ne posustajem pa nakon snimanja odlazim u teretanu ili kod kuće vježbam, izjavio je. Među novijim generacijama koje uživaju zanimanje u zadnjih nekoliko godina svoje mjesto u srcima publike našao je i oženjeni 36-godišnji Kadir Doğulu koji se probio u sam vrh ljestvice najseksepilnijih turskih glumaca.

– Ne mogu reći da je izgled bio presudan. Naravno, on dovede glumca do jedne točke. No jedini način da se održite u poslu jest uporan rad, bez obzira na to čime se bavite – priznaje. Tu je 27-godišnji Çağatay Ulusoy.

– Stvarno mi to nije jasno zašto djevojke luduju za mnom i za mojim magičnim pogledom, nisam imao pojma da moj pogled ima takav efekt – kaže. Na Novoj TV nedavno se počela emitirati serija “Kazna” u kojoj glumi Ibrahim Çelikkol, a mnogi ga već nazivaju novim Bali-begom.

VIDEO Koje su turske serije najgledanije

Komentara 4

Avatar tetina
tetina
02:14 26.08.2018.

Kakve vi gluposti pišete to je prestrašno!!! Hrvatice zaluđene turcima?! Ma dajte molim vas, ne pišite gluposti. Kao prvo mi nemamo dodirne točke s tim turcima. Možda ima zgodnih turaka to nije upitno... Ali ja nikada nisam čula nikoga ua u svojoj blizini da mi je rekao da je lud za nekim zgodnim turcinom... to su takve budalaštine o čemu vi u VL pišete da je mene sram zbog vas!

Avatar lola lola
lola lola
06:24 26.08.2018.

Ma stvarno dajte......pa ni imena im se ne mogu izgovoriti. Kome moze biti seksi muskarac s imenom burek? Samo dobijem zelju da jedem.

IM
Immanuell
21:54 25.08.2018.

Aj ne pišite gluposti. Tko je od Hrvatica zaluđen turskim glumcima?! To je poseban svijet, to može biti idol samo nekome tko živi ili je živio slično ili isto. Kod nas je to moguće kod cura i žena bosanskog porijekla, malo će koja domaća cura trčati za slikom Turčina i vikati kako je lijep i zgodan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije