Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova prijateljica

'Seks i grad' dobio novu članicu velike četvorke koja dolazi kao zamjena za fatalnu Samanthu

Foto: Profimedia/Pixsell
1/12
28.09.2021.
u 13:00

Ari Parker u seriju dolazi kao svojevrsna zamjena za fatalnu Samanthu, koja je odbila sudjelovati u novim nastavcima zbog svađe sa svim ostalim kolegicama

Nakon dodjela nagrada Emmy koje su se nedavno održale u kazalištu Microsoft u Los Angelesu, predstavljen je isječak iz HBO-ove serije ''And Just Like That'', o kojoj se naveliko priča otkako su tri glavne glumice Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon pristale raditi svojevrsni nastavak filmova i serije koja je zaludila svijet. No, u isječku su gledatelji uočili novu članicu glumačke postave koja je, kako se čini, došla na mjesto Kim Cattrall. Radi se o Nicole Ari Parker koja će utjeloviti Lisu Todd Wexley, samohranu majku troje djece i dokumentaristicu i prijateljicu Carrie, Mirande i Charlotte. Pedesetogodišnja glumica najpoznatija je po ulozi u seriji "Empire" te filmovima "Boogie Nights", "Black Dynamite" i "Almost Christmas".

Ari Parker u seriju dolazi kao svojevrsna zamjena za fatalnu Samanthu, koja je odbila sudjelovati u novim nastavcima zbog svađe sa svim ostalim kolegicama. Zbog svega, otkrili su producenti, Samantha će u seriji oboljeti od – koronavirusa.

– Scenarij smo prilagodili novoj situaciji. Nećemo uzimati novu glumicu nego će Samantha imati COVID – najavili su producenti serije jer doista bi bilo teško pronaći adekvatnu zamjenu za glumicu koja je često svojom ulogom zasjenila glavnu zvijezdu – Sarah Jessicu Parker.

Oni koji su bolje upućeni u odnose između četiri glumice itekako su očekivali ovakav ishod. Naime, poznato je da su Parker i Cattrall poprilično zaratile nakon zadnjeg okupljanja i to javno, putem društvenih mreža, a njihov sukob počinje još 2004. godine kada je Sarah Jessica Parker postala producentica serije. Naime, pozicija producentice donijela joj je dodatnih 300.000 dolara zarade, pa je Cattrall smatrala da bi i ostale glumice trebale dobiti nešto veći honorar. Osim toga, serija je višestruko premašila budžet gledanošću, stoga je smatrala da to zaslužuju. No, ostale glumice nisu stale uz nju, pa je i na tadašnjim dodjelama nagrada Kim sjedila za stolom sama, dok su Cynthia Nixon i Kristin Davis sjedile s Jessicom Parker.

"And Just Like That" u deset epizoda pratit će četiri prijateljice koje se nose s teškim odnosom prijateljstva i života u pedesetima. Do sada je emitirano šest sezona serije i 94 epizode, a serija se počela prikazivati još 1998. godine.

VIDEO>> Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:45 28.09.2021.

Ova nova je dobra. Za mene taman.

ME
MediciKM
13:44 28.09.2021.

Bilo je logiše da dođe jedna barem malo tamnoputa žena. Čudno da nisu Megan pitali ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije