Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio joj je to šok

Jasmina Hdagha o tegobama kćeri koja je stara šest mjeseci: Kad joj moram dati lijek stegne me u srcu

Foto: instagram
1/5
28.09.2021.
u 08:00

Već godinama živi u Santa Monici gdje radi kao instruktorica joge, a poslu se vratila nakon dva mjeseca od poroda i tada je na nekoliko sati brigu o malenoj preuzimao njezin partner i otac male Sedona Ann James Kaufman.

Hrvatska manekenka libijskih korijena Jasmina Hdgha u ožujku ove godine postala je mama malene Sedone Ann i nakon šest mjeseci od rođenja svog prvog djeteta podijelila je svoja iskustva majčinstva.

- Nekako mi se činilo da je puno jednostavnije nego što sam mislila da će biti. Ne znam, možda mi je to majčinstvo leglo ili kak, ali, neznam, mislila sam da će biti puno teže - rekla je Jasmina u razgovoru za RTL Exkluziv. Već godinama živi u Santa Monici gdje radi kao instruktorica joge, a poslu se vratila nakon dva mjeseca od poroda i tada je na nekoliko sati brigu o malenoj preuzimao njezin partner i otac male Sedona Ann James Kaufman. Jasmina veli da se James još nije u potpunosti oslobodio straha kako će napraviti nešto pogrešno kada beba plače pa je u takvim situacijama brzo prepušta mami, ali dodaje kako je sve bolji u ulozi tate. Kada je malena imala dva mjeseca liječnici su otkrili tvorbu iznad njezinog oka koja se zove hemangiom. Ne radi se o ničem ozbiljnom ali malena mora uzimati lijek kako tvorba ne bi narasla.

 

- I dalje imam taj nekakav nemir u vezi tog lijeka, ujutro i navečer, kad joj moram dati lijek nekako stegne u srcu, jer, meni intuicija govori da prestanem, a opet me strah da nemam dovoljno znanja, da joj prestanem to davati. Što ako joj stvarno prebzo naraste to, a opet gledam rizik uzimanja lijeka na srce i ostale organe, jer ona je tako mala... Nekako sam se sad s tim pomirila, krenem cmizdriti, ali ok smo obje, zdrave smo - ispričala je Jasmina u emisiji.

Ključne riječi

Komentara 3

AT
ATG
13:52 29.09.2021.

Što joj je sa ustima?

IV
ivanasertic4
22:45 28.09.2021.

Zašto je ova, pobogu, tako zgodna, išla povećavati usnice :-(

MT
makan tahi
08:21 28.09.2021.

problemi u raju?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije