Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu ni svjesne

Reality show uvjerio Amerikanke da se princ Harry želi vjenčati s njima

princ harry
Foto: Fox
1/4
27.03.2014.
u 10:34

"Želim se udati za Harryja" novi je reality show američke televizije Fox u kojem su uvjerili 12 Amerikanki kako se natječu za ruku princa Harryja

Dok mnoge djevojčice sanjaju kako će postati princeze, neke odrasla žene dobile su priliku da se "udaju" za britanskog princa Harryja.

"Želim se udati za Harryja" novi je reality show američke televizije Fox u kojem su uvjerili 12 Amerikanki kako se natječu za ruku jednog od najpoželjnijih britanskih neženja, iako se to nikad neće dogoditi, a one su povjerovale producentima.

Djevojke nisu svjesne da se zapravo bore oko "običnog" Engleza Matthewa Hicksa, koji će djevojkama tek na kraju showa objaviti kako on zapravo nije princ Harry.

- Hoće li ih uspjeti uvjeriti da je princ, a ako uspije hoće li se zaljubiti u njegovu krunu ili njega? - stoji u opisu emisije.

>>Evo kako je fatalna Cressida ukrotila princa Harryja

Foto: Fox

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije