Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava

Incident na koncertu srpske pjevačice koja dolazi i u Zagreb: Policija ispraznila klub

Beograd: Aleksandra Prijović nastupila je u Crowne Plaza Hotelu
Foto: Antonio Ahel
1/5
06.08.2023.
u 12:31

Tijekom noći pjevačica je podijelila nekoliko videa s koncerta, no o incidentu se još nije oglasila

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Aleksandra Prijović u subotu je pjevala u klubu “Havana” u Mostaru kada se dogodio incident. Naime, kako je potvrđeno za medije iz MUP-a HNŽ, pucano je iz pištolja, a policija je na terenu izvršila očevid, piše Nova.rs. Klub je odmah ispražnjen nakon incidenta. 

„Situacija je pod kontrolom, ranjenih od posljedica korištenja vatrenog oružja nema“, rekli su za medije, prenosi Express.ba.

VEZANI ČLANCI

Inače, tijekom noći pjevačica je podijelila nekoliko videa s koncerta, no o incidentu se još nije oglasila.

Podsjetimo, za ovu godinu srpska pjevačica sprema čak dva velika koncerta u našoj zagrebačkoj Areni. Nakon što je u samo dva mjeseca uspjela rasprodati zagrebačku Arenu, odlučila je razveseliti svoje brojne obožavatelje koji karte za najavljeni Extra koncert godine nisu stigli kupiti na vrijeme: 

- S ponosom mogu najaviti i drugu zagrebačku Arenu, u subotu - 2. prosinca! Hvala mojoj publici, hvala Extra FM-u na povjerenju i velikoj podršci - poručila je sretna Prijović.

Njezin glas, energija i nastupi osvojili su srca širom regije. Najavljeni koncerti 1. i 2. prosinca dio su velike regionalne turneje pod nazivom Od Istoka do Zapada, koju će pratiti vrhunska produkcija i scenografija, otkrila je mlada zvijezda. Publika će tako uživati u brojnim poznatim hitovima, ali i pjesmama s novog albuma - Devet života, čija je promocija u tijeku. 

- Veselim se zagrebačkoj Areni. Ja nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu samo reći da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi da svi uživaju i da to bude za pamćenje. Želim zahvaliti svima na porukama podrške koje svakodnevno dobivam - izjavila je Prijović ranije za Extra FM. 

Osim Zagreba, dio turneje su Sarajevo i Beograd u kojem će također pjevati dva dana za redom. Iako ima samo 27 godina Aleksandra već godinama čvrsto drži mjesto najomiljenije i najtraženije pjevačice u regiji, čiji koncerti se rasprodaju u rekordnom vremenu i za koje se uvijek traži karta više.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. U žarište javnosti došla je kada je objavljeno da je u vezi s posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem. Par se vjenčao 2018. godine, a godinu poslije dobili su sina Aleksandra. 

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Komentara 36

TM
trade_mark
14:55 06.08.2023.

Zašto dolazi u Zagreb i tko ju je zvao?? Teraj to nazad!!!

IO
iolio
17:05 06.08.2023.

Nije mi jasno kako je taj srpski radio Extra FM dobio koncesiju u Zagrebu za puštanje srpskih cajki i turbo-folka koji truje našu omladinu i taj signal je toliko jak da pokriva cijeli Zagreb i okolicu. Zamislite da u Beogradu postoji hrvatski radio koji pušta samo hrvatsku muziku to je tamo nemoguće. Novinari ispitajte to kako je to moguće pitajte Tomaševića za to ko je to dopustio.

RE
Regir
17:09 06.08.2023.

Što je ta "regija" koja se neprestano spominje?? Nalazi li se u njoj Italija i Mađarska?? Čak ako se nalazi, zašto uopće i postoji u medijima ta "regija" kad npr. Bugari, Rumunji ili Mađari ne govore o nekoj "regiji"????? Sve jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije