Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesuglasice

Princ Harry i Meghan Markle prije pogreba kraljice moraju se ispričati Williamu i Kate

kraljevska obitelj
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/16
19.09.2022.
u 08:00

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u intervju Oprah Winfrey su iznijeli svoje stavove o obiteljskim problemima, optužili Palaču za rasizam i cijeli intervju uznemirio je kraljevsku obitelj koja očekuje ispriku.

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle prije sprovoda kraljice Elizabete moraju riješiti nesuglasice s njegovim bratom, princem Williamom i Kate nastale nakon intervjua kojeg su dali Oprah Winfrey

Izvori bliski Palači za britanski Mirror tvrde kako je intervju "prešao granicu, a princ i princeza od Walesa su uzrujani i ljutiti". Harryju i Meghan navodno je rečeno da se ispričaju i priznaju motive koji stoje iza njihovog intervjua. 

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su u tom intervjuu slavnoj voditeljici govorili o napuštanju kraljevske obitelji. Iznijeli su svoje stavove o obiteljskim problemima, optužili Palaču za rasizam, a Meghan u jednom trenutku i zaplakala. 

Podsjetimo da je princ William svom bratu i njegovoj supruzi pružio ruku pomirenja nakon smrti kraljice. Tada su braća sa svojim suprugama zajedno došli ispred dvorca Windsor i primili izraze sućuti javnosti. Ovaj potez za mnoge je bio neočekivan, a braća su nakon toga i u povorci hodala rame uz rame za razliku od sprovoda njihovog djeda, princa Phillipa u travnju prošle godine, kada je među njima hodao njihov rođak.

Dodajmo da je sprovod kraljice zakazan za sutra. Povorka kreće u 10 sati po našem vremenu, a služba u Westminsterskoj opatiji počinje u podne. Kraljica je preminula u 97. godini, a na tronu ju je naslijedio njezin najstariji sin Charles.

VIDEO Diana je satima u suzama čekala ispred odaja kraljice Elizabete, a kraljica je uvijek isto reagirala

 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pašameta
09:01 19.09.2022.

Mislim da prije toga moraju ići u wc i da nakon toga ne peru ruke.. Koga briga za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije