Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularna pjevačica

Maja Šuput ostala bez teksta nakon poteza muškarca na jednoj svadbi: 'Mislila sam da me baš ništa više ne može iznenaditi'

Petrinja: Koncert Maje Šuput povodom Dana grada
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/27
18.09.2022.
u 11:32

Šuput je zapjevala pjesmu svoje kolegice Severine 'Brad Pitt', a jedan uzvanik odlučio je u tom trenu pokazati svoje plesne pokrete. Muškarac je napravio špagu na podu.

Dobro je poznato da je pjevačica Maja Šuput (42) prava kraljica svadbi, a sa svojih nastupa na mnogima najvažniji dan često objavljuje fotografije i snimke na svojim društvenim mrežama. Tako je ovoga puta podijelila nekoliko snimki atmosfere s jedne svadbe koja se održala u Jastrebarskom.

Maja je posebno istaknula jedan događaj te objavila zasebni video. Naime, popularnu pjevačicu na svadbi je iznenadio potez jednog uzvanika. Šuput je zapjevala pjesmu svoje kolegice Severine 'Brad Pitt', a jedan uzvanik odlučio je u tom trenu pokazati svoje plesne pokrete.

Muškarac je tijekom plesa skočio i napravio špagu na podu. Maju je ovaj potez iznenadio što je pokazala svojim izrazom lica, a muškarac se brzo digao te nastavio plesati. Potez je iznenadio i druge uzvanike, kao i mladenku koja je također zastala nakon njegove špage. Maja je od iznenađenja jedva nastavila pjevati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- I kad pomislim da me baš ništa više ne može iznenaditi na vjenčanjima... plačem - napisala je pjevačica uz snimku koju je podijelila na društvenim mrežama. 

U komentarima se Maji javila i kolegica Nina Badrić koja je ostavila puno emotikona koji plaču od smijeha, a video je nasmijao i Lanu Jurčević. "Hit", poručila je uz smijeh. "Ima kvalitetne hlače", "Danas vjerojatno ne može ustati iz kreveta", dodali su još drugi pratitelji. 

Inače, Maja je s ove svadbe podijelila i album fotografija na kojima je pokazala djelić atmosfere. "Kod nas je svaku noć veselo", napisala je u opisu. Pjevačica sa svojih 516.000 pratitelja na Instagramu često dijeli različite dogodovštine, a među njima se osim obiteljskih trenutaka i onih s nastupa, mogu naći i svakodnevne situacije. Tako je Maja u vrijeme najvećih turističkih kolona na autocestama, upozorila svoje pratitelje da ih čeka dugo sjedenje u autu.

- Nemojte ići kući, ostanite na moru, bolje vam je to nego sjediti u autu - kazala je Maja svojim pratiteljima u videu kojeg je tada objavila.

VIDEO Skandali s kraljevskih dvora: Vrući razgovori, golotinja, bračne afere i razvodi samo su dio intriga

 

Ključne riječi

Komentara 16

NO
Nordik
12:06 18.09.2022.

Tri kartice teksta o nekom muškarcu koji je na nekoj svadbi pokušao napraviti špagu. Inače u INA-i su maznuli milijardu... biti će i otpremnina...

DU
Deleted user
15:28 18.09.2022.

Maja pod jaja.

SE
sedam
13:03 18.09.2022.

Plastika izgleda kao da se je sa petardom počešljala. Trebalo bi ti ponovo pokitati i prelakirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije