Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usponi i padovi

Nakon smrti kraljice Elizabete ovo je prvo što je Camilla rekla o njoj: Bila je usamljena žena

FILE PHOTO: Royal Ascot
Foto: John Sibley/REUTERS
1/8
18.09.2022.
u 10:50

BBC će prvi Camillin govor otkako je umrla kraljica Elizabeta u cijelosti emitirati u nedjelju. Kazala je da će zauvijek pamtiti kraljičine oči i osmijeh.

Kraljica supruga Camilla odala je u nedjelju počast kraljici Elizabeti II., "usamljenoj ženi koja je morala oblikovati svoju ulogu u svijetu kojim su vladali muškarci"

"Moralo joj je biti jako teško, bila je usamljena žena. Nije tada bilo premijerki ili predsjednica. Bila je jedina i morala je sama oblikovati svoju ulogu", kazala je supruga kralja Charlesa III. BBC će prvi Camillin govor otkako je umrla kraljica Elizabeta u cijelosti emitirati u nedjelju. Kazala je da će zauvijek pamtiti kraljičine oči i osmijeh. 

"Imala je prekrasne plave oči, koje su joj osvjetlale cijelo lice kad bi se nasmijala. Te oči i osmijeh nikad neću zaboraviti".  Britanci je dugo nisu voljeli jer su je smatrali krivom za raspad braka tadašnjeg princa od Walesa i princeze Diane i  bila je jedna od najomraženijih žena u zemlji. 

To se, međutim, s vremenom promijenilo. Prošle godine više od pola Britanaca nije željelo da Camilla ima kraljevsku titulu, a danas se tome protivi samo njih 18 posto. Više od pola, 53 posto, misli da će biti dobra u ulozi kraljice supruge.  To je, uostalom, od njih zatražila i pokojna Elizabeta II. u veljači kad je Camilli odobrila da se koristi titulom kraljice supruge kad za to dođe čas.

VIDEO Diana je satima u suzama čekala ispred odaja kraljice Elizabete, a kraljica je uvijek isto reagirala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije