Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
C.J SNARE

Preminuo frontmen slavnog američkog rock benda: 'Bio je jedan od najboljih vokala generacije'

Foto: profimedia
1/3
08.04.2024.
u 14:55

Snare je suosnivač Firehousea kasnih 80-ih i ostao je član benda oko četiri desetljeća uz Billa Levertyja, gitarista benda, i bubnjara Michaela Fostera. Bio je koautor svakog od 20 najvećih hitova benda, a to su 'Don't Treat Me Bad' (1991.), 'Love of a Lifetime' (1991.) i 'When I Look Into Your Eyes' (1992.).

Pjevač i suosnivač aemričkog hrad rock benda Firehouse CJ Snare preminuo je u petak navečer u 65. godini život a nakon dugotrajne borbe s rakom. Prema objavi na Facebook stranici benda, Snare je  preminuo kod kuće u petak navečer, 5. travnja 2024.'

- Svi smo u potpunom šoku zbog CJ-ove prerane smrti, rekli su njegovi kolege iz benda. TMZ-ju je Snareova kći potvrdila da je službeni uzrok smrti srčani udar.

- CJ je nedvojbeno bio jedan od najboljih vokalnih talenata generacije, bio je turneji po svijetu s Firehouseom bez prestanka u posljednje 34 godine. Iskrenu sućut upućujemo cijeloj obitelji Snare, Katherine Little, prijateljima i svim našim voljenim obožavateljima diljem svijeta. Zauvijek ćeš nedostajati obitelji, prijateljima, obožavateljima i kolegama iz benda. Sada pjevaš s anđelima, napisali su članovi benda na Facebooku. 

Snare je suosnivač Firehousea kasnih 80-ih i ostao je član benda oko četiri desetljeća uz Billa Levertyja, gitarista benda, i bubnjara Michaela Fostera. Bio je koautor svakog od 20 najvećih hitova benda, a to su 'Don't Treat Me Bad' (1991.), 'Love of a Lifetime' (1991.) i 'When I Look Into Your Eyes' (1992.).

VEZANI ČLANCI: 

Prošle godine Snare je navodno bio podvrgnut operaciji abdomena, zbog koje je morao prekinuti turneju. Međutim, očekivalo se da će se ovog ljeta vratiti nastupima uživo. Firehouse, američki rock bend iz Charlottea u Sjevernoj Karolini, počeo je popularan ranih 90-ih.

Prema riječima Snareove partnerice Katherine Little, njemu je u rujnu 2020. dijagnosticiran rak debelog crijeva u stadiju IV.

- Njegova početna prognoza bila je loša, ali to ga nije zaustavilo. Otišli smo po drugo mišljenje i u rujnu 2021. godine imao je operaciju koja mu je spasila život i koja nam je omogućila ove posljednje godine s njim. CJ iza sebe ostavlja troje prekrasne djece.Život nikada neće biti isti. Nisam spremna suočiti se s tim. Imam toliko toga za reći, ali riječi su trenutno nevjerojatno teške. Molimo vas da poštujete našu obitelj u ovo vrijeme žalosti i zadržite nas u svojim mislima, napisala je na Facebooku. 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije