Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na dvoru

Policija na nogama! Pronađeno truplo ispred palače u kojoj žive princ William i Kate

Coronavirus - Mon May 4, 2020
Foto: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL
1/6
05.09.2020.
u 14:15

Cijeli slučaj istražuje policija. Kako pišu britanski mediji prvotno su sumnjali da je riječ o tijelu britanske umjetnice Endellion Lycett Green za kojom se tragalo.

Nemir u kraljevsku obitelj jutros je unijela vijest da je u neposrednoj blizini Kensingtonske palače pronađeno truplo. Tijelo nepoznate ženske osobe pronađeno je u jezeru kraljevskog imanja i to ispred kuće u kojoj živi princ William sa suprugom Kate i njihovom djecom.

Coronavirus - Mon May 4, 2020
1/7

Cijeli slučaj odmah je preuzela policija koja je od jutra na terenu, no za sada ne otkriva previše informacija. - Vjerojatno nije riječ o sumnjivoj smrti- tek je kratko kazao glasnogovornik britanske policije za Daily Mail.

Anniversary of death of Princess Diana Well-wishers look at memorabilia at Kensington Palace to commemorate the 23rd anniversary of the death-of Princess Diana on August 31, 2020 Anwar Hussein Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: Anwar Hussein/Press Association/PIXSELL

Kako pišu britanski mediji prvotno su sumnjali da je riječ o tijelu britanske umjetnice Endellion Lycett Green za kojom se tragalo, no njezina je obitelj na koncu otklonila tu sumnju, objavivši kako je ona pronađena živa i zdrava.  

Inače, u neposrednom susjedstvu Kate i Williama žive i princeza Eugenie od Yorka te njezin suprug Jack Brooksbank, no za sada nije poznato je li netko od članova kraljevske obitelji bio prisutan dok su truplo izvlačili iz umjetnog jezera unutar imanja koje je nastalo u 18. stoljeću.

 

Komentara 4

HE
Hejterkojimrzisve
14:43 05.09.2020.

Vi stvarno niste normalni. Svaki dan se dodvoravate tim engleskim trutovima prepisivajuci iz njihovih novina. FUJ!

DU
Deleted user
11:21 06.09.2020.

Vjerojatno postoji zakon koji strogo zabranjuje umiranje pred kraljevskim palačama.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:15 05.09.2020.

Diana 2.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije