Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
34 GODINA POSLIJE

Bili su mrski neprijatelji, a pogledajte kako danas izgledaju Terminator i Sarah Connor

Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger
Foto: Profimedia
1/3
28.09.2018.
u 09:35

Glumica je ovaj tjedan navršila šezdeset i dvije godine što je Arnold ovjekovječio prigodnom slikom sa seta filma čije je snimanje počelo u lipnju.

Arnold Schwarzenegger ponovno tumači svoju najpopularniju ulogu – “Terminatora” . Producent  David Ellison je obećao fanovima veliku vijest vezanu za “Terminatora 6”, rekavši kako će krenuti novim putem, onim koji su fanovi zapravo očekivali nakon “Terminatora 2”. 

Redatelj James Cameron koji se vratio režiji ovog znanstveno-fantastičnog serijala nije skrivao svoje nezadovoljstvo pojedinim nastavcima koji su slijedili nakon njegova prva dva filma. Uz Schwarzeneggera iza kojeg je i “uloga” guvernera Kalifornije u filmu glumi i njegova partnerica iz originala snimljenog davne 1984.-te godine – Linda Hamilton.

Glumica je ovaj tjedan navršila šezdeset i dvije godine što je Arnold ovjekovječio prigodnom slikom sa seta filma čije je snimanje počelo u lipnju.

 

-Sretan rođendan mojoj dragoj prijateljici Lindi Hamilton, jednoj od mojih najdražih zvijezda, pravoj frajerici i prekrasnom ljudskom biću. Presretan sam što opet radimo zajedno., napisao je popratno Arnold. 

Njezin lik “borca protiv sudnjeg dana” Sarah Connor zadnji put se na velikom platnu pojavio u franšizi 1991.-e  “Terminator 2: Judgment day” u režiji Jamesa Camerona, ali je lik “ubijen” u trećem nastavku iz 2009.-e “Terminator Salvation”; samo je dala glas u filmu

Schwarzenegger je surađivao i na posljednjem nastavku, “Terminatoru Genisys” u produkciji Paramounta i cijelo je vrijeme otvoren za nove suradnje.

Pogledajte video: Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

 

Komentara 3

OB
Oblivion
10:22 28.09.2018.

"Al bi bek"

IM
Immanuell
10:10 28.09.2018.

A Bože dragi, izgledaju kao stariji ljudi........ Dobro se drže za svoje godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije