Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno!

Pobjednik 'Života na vagi' ovom fotografijom potvrdio je vezu s producenticom

Foto: RTL
1/8
26.12.2020.
u 11:03

Matej je pozirao s Anjom Glavaš u majicama na kojima je pisalo: Nemam komentara.

Novi pobjednik showa "Život na vagi" Matej Petrović iz RTL-ovog showa izašao je kao pobjednik i zahvaljujući tome što je uspješno skinuo višak od 67,9 kilograma kući je otišao s novčanom nagradom od 170 tisuća kuna, ali show mu je donio i novosti u ljubavnom životu. Pred kraj samog showa pojavile su se glasine kako je Matej u vezi s  asistenticom producenta showa Anjom Glavaš. Na sva pitanja o ljubavnom životu Matej je odgovarao uvijek isto: Nemam komentara. Jučer je odlučio na Instagramu objaviti i prvu zajedničku fotografiju s Anjom čime je potvrdio da su njih dvoje u vezi. 

- Sretan i blagoslovljen Božić 🌲 Provedite ga u miru i s onima koje volite - napisao je Matej na fotografiji na kojoj s Anjom pozira u majicama na kojima piše: Nemam komentara.  Nakon što je peta sezona završila Matej nam je otkrio na što će potrošiti osvojeni novac.

Foto: Instagram screenshot

- Osvojenu nagradu ću uložiti na pokretanje vlastitog posla i na veliku feštu (onda kada će to epidemiološka situacija dozvoljavati) jer druženje s mojim najdražima ono je što mi je doista nedostajalo kada sam bio u izolaciji. - rekao nam je. Otkrio nam je tada i kako su njegovi najbliži bili iznenađeni njegovom transformacijom, a Matej kaže kako se više nikada neće vratiti na staru težinu.

 

Komentara 7

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:47 26.12.2020.

Evo sta jednoj bespomocnoj zrtvi radi producentica, stara bijela zena na poziciji moci.

Avatar drug Joža
drug Joža
16:44 26.12.2020.

Mislim da producentici u opisu radnog mjesta nigdje ne piše da mora spavati sa kandidatima showa

T7
Toro. 71
10:37 27.12.2020.

Izgleda da Matej ima pitona!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije