Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Lana Jurčević čestitala Božić u haljini s dubokim dekolteom ispod koje nije nosila grudnjak

Foto: Instagram screenshot
1/10
25.12.2020.
u 19:10

Fotografirala se u glamuroznom izdanju s čašom šampanjca u rukama, te otkrila kako ove godine nije okitila bor.

Pjevačica Lana Jurčević pratiteljima je, kao i mnogi,  na Instagramu poželjela sretan Božić. Fotografirala se u glamuroznom izdanju s čašom šampanjca u rukama, te pažnju privukla činjenicom da ispod nije nosila grudnjak.
"Sretan Božić! Želim svima sve najbolje! Da ostanemo zdravi u glavi, duši i tijelu. Ja nemam bor ove godine, zacrtala sam si neke stvari i protestiram. Ova godina nije bila bajna, ali je bila velika lekcija i u to ime, evo", dodala je i ostavila emotikon čaša koje nazdravljaju" napisala je Lana. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, prošli je tjedan Sabor na izvanrednoj sjednici izglasao izmjenu Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja, kojim se zabranjuje prodaja, nabava, posjedovanje i uporaba za osobne potrebe petardi i redenika kategorije F2. Vijest je to koja je mnoge razveselila, a posebice vlasnike pasa koji se zbog pucnjeva petardi tresu od straha.

Jedna od njih je i Lana koja je ovu izmjenu Zakona pohvalila na svom Facebooku. - Ako sam se nečem veselila u 2020. onda je to zabrana petardi, prvenstveno zbog životinja, a onda i svega ostalog što to donosi. Moja Šnicka je ispod stola i trese se cijelo vrijeme, dok ja snimam kampanju - u kadi. Jedino da ju u uzmem k sebi u kadu? Nek meni i njoj netko pošalje normabel zbog idiota koji 3 sata baca petarde bez prestanka u ulici do. Otišla bi ja do njega, al jbg, kočnice mi ne rade - napisala je uzrujana pjevačica,

Njezin je status prikupio gotovo 1500 lajkova, ali i više od 200 komentara.  - Moram ti Lanice zahvaliti na ovoj objavi. Hvala ti što si je napisala! I hvala Bogu što je saborska većina imala barem toliko pameti da izglasa zakon kakav postoji u drugim UREĐENIM državama Europe  - poručila je jedna od pratiteljica.

 

Ključne riječi

Komentara 8

CO
Content
20:08 25.12.2020.

Mater joj je Esma, kak može "slavit" Božić? Išla na sv. Mise Zornice, Polnoćku, ispovijedila se, pričestila? Ništa, dakle. Vjernica po potrebi..na papiru..Ona "brine" zbog živina, a ne mari kako se (zbog petardi) osjećaju bebice, starci, beskućnici, branitelji Domovinskog Obrambenog rata, koji su 5g. proživljavali bombetine, i čije posljedice danas imaju. Jadnanebila.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:18 25.12.2020.

poduzetnica koja zarađuje uglavnom ležeći na leđima ili pak na koljenima (ali ne zbog molitve).

Avatar Constantin
Constantin
19:25 25.12.2020.

Hvala na ovom analitičkom tekstu na naslovnici Večernjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije