Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno

Petra iz 'Braka na prvu' pokazala kako odgovara kad joj muškarci šalju slike spolovila

Petra Meštrić
Foto: RTL
1/9
07.06.2023.
u 07:45

Doktorica ima poseban način kako se nosi s neželjenim slikama spolnih organa koje joj šalju muškarci. Na Instagramu je objavila što napravi kada joj netko pošalje takvu sliku.

Doktorica Petra Meštrić koju su mnogi zapamtili kao jednu od kandidatkinja showa 'Brak na prvu' na Instagramu podijelila smiješnu objavu. Naime, kako joj je porasla popularnost zbog sudjelovanja u showu, Petri se javljaju obožavatelji među kojima su i muškarci koji je žele osvojiti. No, neki od njih čine to na pogrešan način, pa joj šalju slike spolovila - koje ona od njih definitivno nije tražila.

Godinama se na internetu vode razgovori o tome kako muškarci ženama šalju sliku svojeg spolnog organa, damama koje s njima nisu u vezi i koje ih ne poznaju, te ih sigurno nisu zamolile da im pošalju te fotografije. Neki muškarci jednostavno to ne razumiju i ne mogu shvatiti i nastavljaju to činiti bez obzira na to što takav ulet nikome nikada nije uspio - već taj muškarac završi kao sprdnja u grupnom chatu s frendicama. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Ipak, Petra ima poseban način kako se nosi s neželjenim slikama spolnih organa koje joj šalju muškarci. Na Instagramu je objavila što napravi kada joj netko pošalje takvu sliku.
Ono kad si doktorica, a netko ti uleti s fotkom spolovila u inbox - napisala je Petra i pokazala kako je osobi odgovorila na poruku. 

Foto: Instagram

- Uputnica za  pregled na urologiji je poslana. Lijep pozdrav - stoji u njenom odgovoru. 

Inače, fotka koju je objavila nedavno privukla je mnogo pažnje. Naime, zgodna liječnica pozirala je na setu RTL-ova showa 'Masked singer', a mnogi su primijetili da se dosta promijenila. Meštrić je pazila na prehranu. Zbog toga je skinula čak 10 kilograma, a zacrtala si je da će skinuti još šest.  Podsjetimo, Petra je mnoge oduševila u showu, a ova liječnica  progovorila je nedavno o tome što joj se dogodilo nakon showa. Ona je, kako tvrdi,  ozlijedila je koljeno i morala je nositi longetu.  Bila je nespretna, pala je u kupaonici, ozlijedila je koljeno te je zbog toga morala nositi longetu. 

VIDEO Kate je ponekad kao svaka mama: Otkrila je i nadimak najmlađeg člana obitelji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije