Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Supruga Marka Livaje oglasila se nakon njegovog odlaska iz reprezentacije, poslala mu posebnu poruku

Split: Marko Livaja najbolji je igrač HNL-a u 2021. godini, odabrali su to kapetani naših prvoligaša
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/10
06.06.2023.
u 20:38

Kapetan Hajduka Marko Livaja i bivša splitska manekenka i fitness-trenerica Iris Rajčić prošle godine u svibnju su ozakonili svoju vezu u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost.

Supruga nogometaša Marka Livaje (29), Iris (43) oglasila se nakon što je njen suprug napustio reprezentaciju.
"Stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojima olujama. Od prvog dana" napisala je na Instagram Storyju.

Foto: Instagram

Kapetan Hajduka Marko Livaja i bivša splitska manekenka i fitness-trenerica Iris Rajčić prošle godine u svibnju su ozakonili svoju vezu u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost.

Kao gošća iznenađenja na vjenčanju im je bila i Jasna Zlokić, a upravo na njezin hit 'Povedi me', Iris Rajčić i Marko Livaja otplesali su svoj prvi ples. Obred je predvodio fra Žarko Relota, koji je župnik Bilog briga u Zadru, a osam godina bio je u službi u samostanu sv. Frane u Splitu. Relota je za medije rekao da je Iris bila njegova učenica na vjeronauku u osnovnoj i srednjoj školi, što je bio jedan od glavnih razloga zbog kojeg su upravo njega zamolili da predvodi vjenčanje. Irisina kuma je splitska politologinja, novinarka i TV voditeljica Lana Pavić, dok je Marku svjedočio dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva.

Inače, Marko Livaja odlučio je da neće igrati za Hrvatsku na završnici Lige nacija idućeg tjedna. Najbolji igrač HNL-a vatrene napušta nakon jučerašnjeg incidenta na treningu na Rujevici.

 

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član - izjavio je Marko Livaja.

VIDEO Asim otkrio istinu o incidentu s tortom i Majom Šuput: 'Vi što ste psovali, nadam se da vam je žao'

 

 

Komentara 4

O2
Ožujak.2023
21:28 06.06.2023.

A gdje je bila "stijena savjesti" poslije utakmice sa Šibenikom? Ne treba ovog uopće žaliti, ovo je osoba s dvostrukim kriterijima: ja mogu vrijeđati, a mene se ne smije!!

O2
Ožujak.2023
23:05 06.06.2023.

Mene sasvim nitko ne treba žaliti, pa ne razumijem što je to trebalo značiti. Tko ga je točno vrijeđao? Recite imenom i prezimenom, pa se vjerojatno nešto može napraviti. Osoba koja je vrijeđala Funcute se zna imenom i prezimenom. PaPa ne razumijem o kojim dvostrukim kriterijima vi točno pričate! Ovdje se odnos igrača i publike svodi na što je tražio to je i dobio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije