Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno objavljeno

Ovih 16 izvođača natječe se na Dori, devet pjesama ima engleski naziv

Foto: pixsell
1/5
17.01.2019.
u 13:17

Stručni ocjenjivački sud, koji čine Vanna, Zlatko Turkalj, Igor Geržina, Ante Pecotić, Zlatko Gall, Antonija Šola i Željen Klašterka kao predsjednik žirija, posljednjih dana odlučivao je tko će se natjecati između 166 prijava te nas predstaviti na 64. Eurosongu koji će se održati u Tel Avivu

Konačno znamo tko će nastupiti na Dori koja se nakon osam godina vraća u Opatiju i na male ekrane.

Stručni ocjenjivački sud, koji čine Vanna, Zlatko Turkalj, Igor Geržina, Ante Pecotić, Zlatko Gall, Antonija Šola i Željen Klašterka kao predsjednik žirija, posljednjih dana odlučivao je tko će se natjecati između 166 prijava te nas predstaviti na 64. Eurosongu koji će se održati u Tel Avivu

Natjecatelji su redom: istarska kantautorica Elis Lovrić s pjesmom All I Really Want, Luka Nižetić s Amorero Brutalero, a natječe se i Neda Parmać sa svojim bendom Gelato Sisters i pjesmom Back to The Swing.

4 Tenora na Doru idu pjesmom Brod Bez Imena, Beta Sudar, koja se prošle godine pojavila na sceni, pjevat će Don't Give Up. Bernarda Bruno koja je zbog glasa prozvana „hrvatskom Adele“ pjesmom Confidence 2010. godine osvojila je drugo mjesto na švicarskom izboru za pjesmu Eurovizije, a sad se natječe na Dori s I Believe in True Love.

Tonči i Vjekoslava Huljić napisali su pjesmu za Domeniku Indigo, a Huljićevi su autori i pjesme Lorene Bućan koja je prošle godine oduševljavala u Voiceu Tower of Babylon. Iz Voicea također znamo Emu Gagro koja će pjevati pjesmu Redemption. Rock-sastav iz Umaga Manntra natječe se s In the Shadows, a mladi zadarski kantautor Jure Brkljača s pjesmom Ne postojim kad nisi tu iza koje stoji jedan od naših najvećih hitmejkera Miroslav Rus.

Lea Mijatović, koja je poznata kao bivša pjevačica Teške industrije, predstavit će pjesmu Tebi pripadam, a Lidija Bačić pjevat će Fayinu Tek je počelo.  Jelena Bosančić nastupit će s Tell Mee, mladi Roko Blažević za kojeg mnogi smatraju da je trebao pobijediti u showu "Zvijezde" nastupa s pjesmom Žaka Houdeka The Dream. Pobjednik prve sezone showa "Hrvatska traži zvijezdu" Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić otpjevat će Vrijeme predaje. Kao rezervne pjesme izabrane su Don’t Say You Love Me pjevačice Tonke te Nisam to što žele Kim Verson koja je također 2010. pobijedila u talent-showu "Hrvatska traži zvijezdu".

Od 16 pjesama koje ćemo čuti na Dori, sudeći po naslovima, njih devet na engleskom je jeziku.

Pogledajte video s najseksi Hrvatima:

Komentara 13

Avatar Nomi
Nomi
14:30 17.01.2019.

U komisiji Antonija Šola, Vanna Vrdoljak... Jao, kvalitetnih li odluka!

Avatar IvanR
IvanR
13:56 17.01.2019.

Svih 9 eliminirati. Gotovo.

Avatar bambin@
bambin@
16:51 17.01.2019.

Bitno da je Bacicka tu. Ako se ne pojavi sa 97% otkrivenog tijela, nije nista napravila. 😫😓😨

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije