Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tek ustala iz kreveta

Ovakvu je još niste vidjeli! Nives objavila fotku u kućnom izdanju, na licu nema ni trunke šminke

Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/15
11.01.2021.
u 11:30

Nives je, naime, objavila fotku iz showa na kojoj je potpuno sređena. Glamurozna fotka sušta je suprotnost onoj koju je objavila na svojim Instagram storiesima, na kojoj je u pidžami i bez šminke.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus nedjelju je provela u kućnoj atmosferi, a u jednom trenutku odlučila se prisjetiti i showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u kojem je bila članica žirija.

Nives je, naime, objavila fotku iz showa na kojoj je potpuno sređena. Glamurozna fotka sušta je suprotnost onoj koju je objavila na svojim Instagram storiesima, na kojoj je u pidžami i bez šminke. 

Foto: Instagram screenshot

"Nedostaju mi snimanja, ekipa, #goodhairday, impozantne haljine, make-up... Nedostaje mi TLZP" napisala je Nives. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, prije nekoliko dana dala je naslutiti kako se možda odriče svog umjetničkog imena ili namjerava samo učiniti neku promjenu imidža

– A možda je vrijeme da celzijuse prepustim nekim novim generacijama ... Možda samo Nives... – napisala je Nives uz novu fotografiju. Nives je pravo prezime Zeljković, a Celzijus već dugo koristi kao umjetničko prezime i pod tim prezimenom napisala je i knjigu "Gola istina" i okušala se kao pjevačica i glumica. Njezini obožavatelji nisu previše marili za opis koji je ostavila pokraj fotografije i više su se fokusirali na fotku i opet su imali samo pohvale za njezin izgled, a jedan obožavatelj primijetio je i travu u pozadini slike i sugerirao Nives kako to mora brzo pokositi. Nedavno je otkrila kako joj nedostaje vrijeme prije pandemije kada je nosila svečanu odjeću i imala je razloga da se dotjera. – Dani kada sam imala opranu kosu, bez izrasta i kada je postojala želja da odjenem nešto lijepo i da mi moja Sanja Agić izvodi svoje male čarolije na licu – napisala je Nives.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije