Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Otvoreni lijes u rudniku čeka kandidate da se suoče sa strahovima

Foto: RTL
1/4
16.11.2017.
u 13:27

U večerašnjoj emisiji kandidati se moraju suočiti sa svojim najvećim strahovima i zato ih treneric Sanja vodi na izlet u rudnik

U posljednjoj ovotjednoj epizodi 'Života na vagi' natjecatelje očekuje suočavanje s njihovim najvećim strahovima! 


 

Dok se većina kandidata plaši smrti, neki od njih se plaše i nepokretnosti pa je stoga Sanja odlučila u kuću donijeti invalidska kolica i onoga koji se toga najviše plaši, posjesti u njih. Hoće li reakcija kandidata polučiti ono što je Sanji cilj – da prerastu svoje strahove, tek ćemo vidjeti, kao i kako će reagirati Dorian, Jelena i Ljube kada ih Sanja odvede na izlet u rudnik!

Ondje će ih dočekati otvoreni lijes, a što će to značiti Dorianu, a što djevojkama, otkrit ćemo u večerašnjoj emisiji.Neki će se suočiti i sa strahom od visina i tako zaraditi izvrsnu nagradu, a kada dođe vrijeme vaganja, nečija nesebična gesta dirnut će sve do suza! 
 
Što čeka kandidate te jesu li spremni suočiti se s onim čega se u životu najviše plaše, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL-u. 

1/36

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije