Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Špiček: Tako sam se naljutio da je u meni krv kipjela. Prestrašno!

Foto: RTL
1/4
16.11.2017.
u 00:15

Tomislav Špiček nije zadovoljan kako kuhari amateri kuhaju i nije mu jasno kako im motiv od 50 tisuća kuna nije dovoljan da daju najbolje od sebe.

Ako natjecatelji kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" tvrde da slušaju savjete te da svaki dan uče i upijaju novo kulinarsko znanje, ali to ne pokazuju na svojim tanjurima, žiriju ne preostaje drugo nego posumnjati u zavjeru.

„Ne znam je li danas neka urota u pitanju? Kao: Ajmo zeznut žiri i servirati samo slanu hranu. Jeste li vi probali ovaj pire? Dođite ga, molim vas, probati! Reci jel pobjeglo malo soli? Probate li vi hranu prije nego li je servirate?“, obasipao je Mate Janković pitanjima natjecatelje Antu i Antonija, koji su na kušanje donijeli loše termički obrađeno meso i preslan prilog. I dok im je Mateja Domitrović objašnjavala kako su pogriješili što su posudili meso od drugog para te da im je glavno jelo moglo biti vegetarijansko, Tomislav Špiček nije mogao prešutjeti činjenicu da su ga Slavonci skoro koštali života jer nisu znali kojim komadom mesa barataju.

„Bilo bi vam pametnije da ste se prošetali do Dolca i pitali mog mesara da vam pomogne oko vrsta mesa. Jer kad sam vidio kaj ste napravili s tim komadom mesa, tako sam se naljutio da je u meni krv kipjela. Prestrašno!“, s grčem u grlu komentirao je Špiček, kojeg je naljutio još jedan mladi par kuhara amatera.

„Slabo vas sve to motivira. Ne znate što da radite, nemate pojma o mesu, kako ga pripremiti... Kaj vas može motivirati da kuhate kak spada? Imate 50.000 kuna novčane nagrade, 30.000 kuna vrijednu kuhinju, vrhunske namirnice, rade vam štednjaci… Gdje je onda problem? Očito u vama!“, bio je odrješit Špiček prema natjecateljima koji i u 43. epizodi showa kuhaju „bez ideje“.

Da nije sve tako crno, dokazuju zadarske prijateljice Silvijana i Marica, koje su za svoju verziju brudeta dobile ukupno 23 boda, te Zagrepčani Marijan i Andrej s dosad najboljim jelovnikom (25 boda). Iako su Mate i Mateja dali devetku za njihova fenomenalno ispečena jetra, dobro karamelizirane jabuke, perfektan pire i najbolju prezentaciju jela na tanjuru, Špiček ih je morao kazniti oduzevši im jedan bod jer su bacili potpuno zreo avokado – u smeće.

Iako nitko ne napušta show ovaj tjedan, bitno ga je „završiti“ što bliže vrhu ljestvice jer će dva najbolja natjecateljska para dobiti imunitet. Tko je zaslužio biti korak bliže polufinalnim epizodama, doznat ćemo već sutra, u novim epizodama showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ na RTL-u!

1/6

Komentara 4

LU
Lujo123
07:55 16.11.2017.

Primitivno do zla Boga!

IV
Ivansi
08:16 16.11.2017.

Spiceku kretenu debeli..ljudi u svijetu gladuju..nemaju za kruh a vi pravite sprdnju od jela i hrane opcenito..napravili ste znanost od hrane..pa vi d se hranite zdravo ne bi bili debeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije