Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snažna ljubav

Otac je presretan! Trkačka zvijezda se zaručila s polusestrom: 'Odrasli smo zajedno'

Miguel Oliveira
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.09.2020.
u 18:58

Miguel poznaje Andreiju od tinejdžerskih godina, te je ona kći druge žene njegova oca Paula. Donedavno su bili u tajnoj vezi, no da se vole priznao je tek prošle godine.

Motociklistički trkač, Portugalac Miguel Oliviera koji je iznenadio pobjedom u klasi MotoGP na VN Štajerske zaručio se sa svojom polusestrom.

Foto: Instagram screenshot

Vijest je otkrio trkačev otac, koji je kazao kako je presretan što će njegov sin oženiti ženu svog života, 24-godišnju Andreiju Pimentu. 

Miguel poznaje Andreiju od tinejdžerskih godina, te je ona kći druge žene njegova oca Paula. Donedavno su bili u tajnoj vezi, no da se vole priznao je tek prošle godine. 

Foto: Instagram screenshot

"Prije ljubavi bilo je to veliko prijateljstvo. Odrasli smo zajedno", kazao je trkač i nastavio:  "U nekom smo trenutku shvatili da je to više od prijateljstva - da je to vrlo snažna ljubav."

 

Ključne riječi

Komentara 3

NI
NikoCro
20:00 01.09.2020.

Da zbog ovakove bagre i imamo Koronu ili sto god da nas snadje

DU
Deleted user
20:32 01.09.2020.

Polusestra? Kakva polusestra ako nemaju zajedničkog roditelja ??

AU
austrougarskigeneral
19:46 01.09.2020.

to mi je bolesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije