Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Okršaj na pozornici Supertalenta! Roman i Bianca nisu htjeli otići s pozornice, pa vrijeđali žiri: 'Niste kompetentni'

Roman je pjevao pjesmu My Way Franka Sinatre, a supruga Bianca pratila ga je na violini. Četiri X-a nisu ih pokolebala u namjeri da svoj nastup izvedu do kraja, pa ih je na kraju morala prekinuti produkcija.
27. rujna 2021. u 08:23 14 komentara 38324 prikaza
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/3

Natjecatelji Supertalenta, bračni par Bianca Kolompar i Roman Brnad nisu uspjeli oduševiti žiri svojim nastupom te su dobili četiri X-a. Roman je pjevao pjesmu "My Way" Franka Sinatre, a supruga Bianca ga je pratila na violini. Četiri X-a nisu ih pokolebala u namjeri da svoj nastup izvedu do kraja, pa ih je na kraju morala prekinuti produkcija.  
Bianca i Roman na kraju su se sukobili s žirijem. 

„Nama se ne svađa. Znate, ovo je jedna pristojna emisija, ljudi dođu, pošteno otpjevaju, ne otpjevaju, ali se ne ponašaju ovako. Ne znam iz kojeg razloga ste postali agresivni, ovo nije takva emisija. Mi jesmo dali četiri X-a, to znači da niste dobili prolaz, da se nama vaše pjevanje ne sviđa, ali se i dalje ponašamo pristojno“, rekla je Maja na kraju na Romanovu izvedbu.

 

Roman ju je pitao zašto im se njegovo pjevanje ne sviđa, a Maja je odgovorila da jednostavno ne pjeva dovoljno dobro. Natjecatelj joj je odgovorio: "Vi pjevate bolje od mene, dobro, O. K." Nakon toga pred mikrofon je stala Bianca koja je rekla da je doktorirala glazbu i da žiri nije kompetentan da kažu da on ne zna pjevati, no složila se da njegovo ponašanje nije bilo u redu.  

Nakon svega oglasila se i članica žirija Martina Tomčić

„Nas četvero ovdje smo na pozicijama na kojima jesmo, ocjenjujemo tako kako ocjenjujemo, kandidati nakon što izvedu svoju izvedbu napuštaju je s tri DA, dva DA, jednim DA, četiri NE; u vašem slučaju to su četiri NE. Ja ću se uime svih kolega zahvaliti na vašem dolasku, doviđenja“, kazala je. 

Nakon nastupa Roman i Bianca još su jednom sve prokomentirali. 

„Ja možda danas nisam pjevao u svom nekom top levelu. Iskreno, imao sam i boljih izvedbi nego danas“, rekao je razočarani Roman. „Ne znam je li to zbog toga što si ti (Roman) ili zbog mene, to je pitanje“, dodala je Bianca.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

pjevačica i spisateljica Anđa Marić: Izašla sam iz zone komfora i unatoč multipli sklerozi otišla u Meksiko upoznati samu sebe Poziv Chef Vukadin iz 'Masterchefa': Jedno jutro sam se probudio i poželio sam biti svećenik i otišao sam u sjemenište kako mu se to dogodilo? Žene su uzdisale za njegovim isklesanim tijelom, a paparazzi su ga sad uhvatili s nikad većim trbuhom!
STRANCI U HRVATSKOJ
Claire Sangster Jokić: Kod Hrvata mi se sviđa zajedništvo, a ovdje imam bolji život nego što bih imala u Kanadi
VELUX
Pametni dom današnjice
Osuđeni ste na zatvorene prostore? Donosimo načine kako ih učiniti ugodnijima i zdravljima
  • KEK:

    žiri je uvreda sam sebi....pogledajte samo tu maju.....kako to izgleda...???...

  • Polarus:

    kafanska pevačica u žiriju =)

  • Ja_i_Otac_jedno_smo.:

    Podrška paru, trudili su se. Žiri bahatluk na žešće, mogli su i finije zahvaliti se natjecateljima. Uopće ne gledam ovo, evo naletio sam ovdje i zato komentiram.