Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPIS JE DUGAČAK

Nove sezone ovih serija ne možemo dočekati: U 2021. stižu nastavci omiljenih naslova

Foto: Promo
1/7
12.04.2021.
u 07:00

Zbog velikog broja stečenih fanova nakon samo jedne sezone Netflixov hit “Emily u Parizu” dobiva svoj nastavak, potvrdili su u studenom prošle godine.

Ove ćemo godine uživati u nastavcima mnogih nagrađivanih serija, a kako biste znali što možete očekivati, donosimo presjek najboljih novih uspješnica popularnih streaming servisa. Već krajem ovog mjeseca fanovi “Sluškinjine priče” doći će na svoje jer počinje nova, četvrta sezona koja donosi deset novih epizoda. Nedugo nakon što su potvrdili da je snimljena ova sezona, počelo se već šuškati i o petoj.

– Dok god Lizzie bude htjela raditi sa mnom, ja ću nastaviti sa serijom – rekao je scenarist Bruce Miller za Elizabeth Moss, glavnu glumicu u ulozi protagonistice June, koja će imati svoj redateljski debi u trećoj epizodi. Radnja počinje bijegom ozlijeđene June i odbjeglih sluškinja, dok u Gileadu Lawrence pokušava izbjeći smrtnu kaznu.

Svoj siguran nastavak na Netflixu dobila je i uspješna drama “After Life”. Samo dva tjedna nakon premijere druge sezone odlučili su da priča o gubitku voljene osobe iz perspektive novinara lokalnih novina Tonyja Johnsona, koji nakon smrti supruge živi s njihovom kujicom Brandy, dobiva još jednu sezonu. Bilo je to pomalo iznenađujuće s obzirom na to da Netflix inače čeka barem mjesec dana, ali rekordne brojke gledanosti crnohumorne drame autora i glavnog glumca Rickyja Gervaisa dala je vjetar u leđa jednoj od najgledanijih serija na toj platformi protekle godine. U idućem nastavku, koji možemo očekivati krajem 2021. godine, s obzirom na snimanje u uvjetima pandemije, Tony će postati otporniji nakon što ga život opet neugodno iznenadi. Nakon treće sezone Gervais je jasno dao do znanja da neće biti četvrte, ali fanovi se i dalje nadaju.

Dugoočekivani nastavak HBO-ove uspješnice “Euphoria”, koja se može pohvaliti brojnim nagradama nakon samo jedne sezone, konačno stiže nakon gotovo dvije godine nenamjerne pauze zbog pandemije, koja je zaustavila produkciju. Otkako je 2019. godine završila prva i jedina sezona, fanovi su ostali pod dojmom američke adaptacije izraelske serije koja prati grupu srednjoškolaca koji navigiraju iskušenja u burnim tinejdžerskim godinama, a susreću se s prvim ljubavima, problemima vlastitog identiteta, seksom i drogama. Zbog radnje prožete kompleksnim pričama glavnih likova, među kojima je i Emmyjem za ovu ulogu nagrađena Zendaya (Rue), serija je ubrzo poprimila kontroverzan odjek među kritičarima. Prema posljednjim informacijama, snimanje druge sezone već je počelo, a kako bi kreatori nakratko primirili fanove u neizvjesnom periodu, krajem prošle i početkom ove godine objavili su dvije “bridge” epizode kao svojevrsne specijale. Za ostatak će se morati strpjeti do kraja ove godine kada bi, prema pisanjima stranih medija, trebalo početi prikazivanje, ali HBO nagađanja još uvijek nije potvrdio.

Zbog velikog broja stečenih fanova nakon samo jedne sezone Netflixov hit “Emily u Parizu” dobiva svoj nastavak, potvrdili su u studenom prošle godine. Povratak američke neznalice Emily, koja se otisnula u Pariz kako bi se odmorila od svog života u Chicagu, vjerno iščekuju milijuni fanova diljem svijeta, a snimanje počinje već ovog proljeća. Doduše, u nedavnom intervjuu za američki Deadline zvijezda serije Lily Collins priznala je da sve ovisi o situaciji s pandemijom te da ih je vijest o novoj sezoni razveselila, ali i zabrinula jer u ova vremena ništa nije sigurno. S obzirom na to da je prva sezona zaista snimana u Parizu, produkcija se nada da će to moći ostvariti i s idućom sezonom u kojoj će fanovi više saznati o Emilynoj prošlosti, ali i gledati je kako odrasta pred velikim odlukama koje mora donijeti.

Nakon proboja televizijske adaptacije “Snowpiercera”, francuskog distopijskog grafičkog romana Jacquesa Loba, Benjamina Legranda i Jeana-Marca Rochettea, i prve dvije sezone koje su osvojile publiku, fanovi mogu odahnuti jer stiže i treća, ali bez točnog datuma. Naime, serija o nezaustavljivom vlaku koji je posljednja stanica čovječanstva zbog klimatskih promjena koje su zemlju učinile trajno nenaseljivom, a u kojem vlada klasna podjela i društvena nejednakost, dobiva svoj nastavak, potvrdio je američki TNT. Ponovno će okupiti Jennifer Connelly (na slici), Daveeda Diggsa (Andre Layton), Seana Beana (Joseph Wilford) te Rowan Blanchard (Alexandra Cavill) u glavnim ulogama, a njima će se pridružiti i Emmyjem nagrađena Britanka Archie Panjabi, koja je gledatelje osvojila kao Kalinda Sharma u seriji “The Good Wife”.

Serija “You”, koja je mnoge prikovala za Netflix, tijekom ove godine razveselit će novim epizodama treće sezone. Priča o knjiškom crvu Joeu Goldbergu, koji je zapravo krvoločni ubojica i nezaustavljivo posesivan prema svojim djevojkama, kojima istovremeno na suptilne, ali gledateljima jezive načine pokušava dati do znanja koliko mu je stalo, uvukla se pod kožu milijunima gledatelja. Prošle je godine u studenom potvrđeno da je krenulo snimanje nastavka, a potom je otkriveno da će se originalnoj postavi pridružiti još 13 novih glumaca.

Još jedno Netflixovo “mladunče” dobilo je zeleno svjetlo za drugu sezonu koja stiže ove godine. Naime, humoristična drama o vezi stand up komičarke Mae Martin i njezine djevojke George na oduševljenje kritičara i publike u novoj će, posljednjoj sezoni dati odgovore na mnoga teška i osjetljiva pitanja o dvojcu, a u sporednim ulogama opet ćemo gledati i Lisu Kudrow kao Maeinu majku te Adriana Lukisa kao njezina oca, dok su najavljena i gostovanja Johna Rossa Bowieja, poznatog i po ulozi Barryja Kripkea u “Teoriji velikog praska”, te japansko-britanska zvijezda Eleanor Matsuura, proslavljena ulogom Yumiko u “Živim mrtvacima”.

Uzbudljiva francuska serija “Lupin” o domišljatom lopovu Assaneu Diopu, kojeg je utjelovio Omar Sy, ovo će ljeto dobiti drugi nastavak, a koliko je serija popularna u svijetu govori činjenica da je jedina francuska serija koja je dospjela u Top 10 Netflixovih naslova u Americi. Iako još uvijek nema službene potvrde Netflixa, ovo ljeto trebali bismo gledati nastavak serije “Ginny & Georgia”, koja je uprizorila nesvakidašnji odnos majke i kćeri te zaludila fanove u čitavom svijetu. Međutim, još ćemo se morati strpjeti da ova trenutačno broj 1 serija na Netflixu dobije potvrdu o novoj sezoni, ali sama kreatorica Sarah Lampert tvrdi da je kraj prve sezone planiran tako da zahtijeva nastavak priče o majci i kćeri.     

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Strider
17:53 13.04.2021.

A i "The Orville" se čeka već drugu godinu da izbace treću sezonu.

K0
Konjina2.0
08:11 12.04.2021.

lupin I snowpiercer podnošljivi, sve ostalo trash

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije