Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 4 dana

Nova TV nakon četiri dana ukinula tursku sapunicu "Strasti Orijenta"

strasti orijenta
23.09.2010.
u 12:56

Sapunica je ostvarila gledanost od samo osam posto, što nije bilo dovoljno za visoke kriterije Nove TV.

Najavljivali su je kao najpopularniju tursku sapunicu, no serijal ''Strasti Orijenta'' nije našao svoje poklonike u Hrvatskoj gdje je Nova TV sapunicu skinula s programa nakon samo četiri dana prikazivanja. Njihova želja da nadmaše gledanost ''1001 noći'' nije se ostvarila.

– Podaci o gledanosti serije ''Strasti Orijenta'' pokazali su da se trend popularnosti turske produkcije nije proširio u Hrvatskoj. S obzirom na to da ovaj program ne može pratiti rezultate naše stanice, za njega nema mjesta u našoj shemi. Nova TV nastavlja s provjerenom domaćom produkcijom koja je temelj naše programske strategije i s kojom smo postali vodeća hrvatska televizijska postaja. Uz hrvatsku dramsku seriju ''Najbolje godine'', koja i u drugoj sezoni jednako zadržava interes hrvatskih gledatelja, u udarnom terminu od večeras nastavljamo prikazivati humorističnu seriju ''Lud, zbunjen, normalan'' i projekte iz vlastite domaće produkcije - objasnila je Nova TV razloge svoje odluke.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar crozonamilf
crozonamilf
22:52 23.09.2010.

Iskreno rečeno - i neka su. Dovoljna je jedna sapunica u udarnom terminu.

QU
QuickPlayer
20:57 23.09.2010.

Ja bih glavne urednike i direktore svih televizijskih kuća natjerao da odgledaju vlastiti program. Užas.

FE
Felicijen
16:42 23.09.2010.

Konačno zraka svjetlosti na horizontu. Prvo nas dave s Meksikancima prije i poslijepodne pa sad s Turčinima navečer. Tko će to izdržati. Pa imamo i svojih bedastoća previše a da bi moralo gledati i plaćati tuđe sladunjave bedastoće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije